Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în noua cafenea Gucci

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-02-2022

în: News

Gucci

Gucci dezvăluie un nou concept de cafenea și cocktail bar care, la fel ca opera lui Alessandro Michele, transcende spațiul și timpul. Situată în inima Florenței, cafeneaua Gucci este o destinație care se adresează celor care preferă un mic dejun intim, precum și celor care tânjesc la evenimente mai pline de viață după orele de program.

Numele, Giardino 25, este profund legat de Gucci Garden, deoarece Giardino este cuvântul italian pentru grădină. De fapt, cafeneaua a fost anterior adăpostul unui florar istoric, care se îmbină perfect cu codurile Casei și împrejurimile sale florentine, în timp ce se inspiră din culorile, mirosurile și vibrația unui magazin de flori italian. Spațiul interior îmbină estetica unui magazin tradițional toscan cu un elegant bistro franțuzesc, creând un spațiu intim și confortabil în care oaspeții se pot răsfăța.

Gucci

Îmbrățișând bucuria de viață a peisajului rural toscan, precum și ingredientele de sezon, meniul oferă o gamă dinamică de oferte. Micul dejun include produse de patiserie tradiționale locale, alături de delicatese japoneze și mexicane, pentru o selecție modernă și internațională, iar la prânz și cină sunt servite mâncăruri ușoare.

Gucci

În ceea ce privește băuturile, Giardino 25 pune la dispoziție o gamă distinctivă de cocktailuri unice și echilibrate, atât alcoolice, cât și fără alcool, care reflectă esența valorilor de bază ale casei de modă Gucci prin inventivitate uimitoare, creativitate și detalii complicate.

Deschis la timp pentru Săptămâna Modei de la Milano, Gucci Giardino 25 este situat în Piazza Della Signoria, 37r, 50122 Florența.