Chloé Eyewear Spring/Summer 2021 – învăluit în feminitate modernă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-08-2021

în: Fashion

Chloẻ Eyewear Spring/Summer 2021

Vara asta se privește cu optimism! După un an în care pandemia ne-a schimbat modul de a privi lucrurile, iar industria de fashion și-a încetinit ascensiunea, trendurile revin la viață. De la piesele vestimentare până la accesorii, casele de modă ne surprind cu modele iconice. Chloé Eyewear nu se lasă mai prejos și ne invită să explorăm universul formelor și culorilor ochelarilor de soare.

Noua colecție de la Chloé cuprinde o gamă largă de forme fluide și ușoare, luminoase și grațioase, fiecare stil emanând grație și atitudine.

Chloẻ Eyewear Spring/Summer 2021

Paleta sezonului de nuanțe calde și accente vii este completată de lentile cu înfrumusețări artizanale, care îmbunătățesc estetica couture. În spiritul alfabetului Chloé, stilurilor li se dă un nume distinctiv care se adaugă caracterului lor, evidențiind viziunea brandului asupra feminității moderne.

Conceptul celei mai noi campanii Chloé Eyewear unește toate femeile într-o viziune comună a forței si a libertății, impregnată cu grație și eleganță modernă. Descoperă aici întreaga colecție disponibilă în exclusivitate pe Koptic.ro: https://koptic.ro/chloe

Chloẻ Eyewear Spring/Summer 2021

Pentru sezonul Spring/Summer, Chloé prezintă 12 concepte cu 60 de modele de ochelari atât de soare, cât și de vedere cu un design rotund și îndrăzneț, inspirat de spiritul boem al anilor 70. Nuanțele naturale și amalgamul de materiale alături de semnătura Chloé metalizată evidențiază autenticitatea si naturalețea faimoasei case de modă.

2021 este primul an în care colecțiile de eyewear ale casei Chloé sunt prezente în România.

Colecția Chloé Eyewear Spring/Summer 2021 este disponibilă în exclusivitate pe www.koptic.ro si în magazinele partenere.

 

 

Galerie Foto