Top 5 ochelari de soare în tendințe în 2022

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-02-2022

în: Fashion

ochelari de soare

Noul an aduce oportunitatea de a obține o viziune nouă și creativă asupra lucrurilor, de a-ți seta noi rezoluții și de a oferi un suflu nou garderobei tale. Cu această ocazie, Vlad Gordan, luxury adviser, îți propune să privești către noul an printr-o pereche nouă de ochelari de soare, ce se va potrivi perfect cu noile tale rezoluții și îți prezintă trendurile anului 2022 pentru ochelarii de soare!

ochelari de soare

Cat-eye

Ramele cat-eye sunt accesoriul ideal pentru a-ți pune în valoare feminitatea. Imaginează-ți o pereche de ochelari de soare cat-eye alături de un make-up clasic, cu ruj rosu. Vei întoarce mereu toate privirile, iar cele mai mari case de fashion din lume propun pentru anul 2022 noi variante, forme și culori. Indiferent că preferi varianta clasică, precum cea de la Gucci  sau geometrică din colecția Saint Laurent, vei fi în trend în acest sezon.

ochelari de soare

Charms& Chains

Cine are nevoie de bijuterii când poți întoarce toate privirile cu ochelarii accesorizați cu charms & chains? De la charmuri cu dublu G, simbolizând iconicul logo al casei Gucci, până la lanțurile cu aspect minimalist, fiecare accesoriu este creat pentru a te face să te simți specială! Expresia “eye candy” primește o nouă semnificație în viziunea lui Alessandro Michele, directorul de creație al casei Gucci, care a redefinit în 2021 lumea fashionului prin introducerea unor accesorii cu totul inedite și excentrice. De altfel, ochelarii cu charms & chains sunt vedetele absolute ale colecției Gucci 2022.

ochelari de soare

Diva Shape

Ochelarii cu design Diva Shape au formă supradimensionată, geometrică, cu ramă confecționată din acetat. Aceștia sunt foarte versatili, iar în noul sezon rămân în tendințe, fiind piesa statement regasită în toate colecțiile propuse de marile case de fashion. Un plus pentru această formă de ochelari? They got your back în acele zile în care nu ai timpul sau dispoziția necesară pentru a te machia.

ochelari de soare

Vintage inspo

Inspirația vintage atinge punctul culminant în acest nou sezon, casa Gucci lansând diverse piese cu design iconic, ce devin unele de colecție. În ceea ce privește culorile, nuanțele de maro, roz, sau clasicul negru sunt preferatele designerilor în acest an, iar ceea ce le face cu atât mai spectaculoase este adaptarea inedită a casei Gucci, de a atașa lanțul ce amintește de “lanțul de ochelari al bunicii” la aceste piese total aparte de eyewear. În plus, noua abordare a brațului cu concept Mini Running transformă aceste rame în accesorii unice!

ochelari de soare

Rama aviator

Ochelarii aviator sunt accesoriile statement care nu trebuie să lipsească din garderoba iubitoarelor de fashion. În premieră, casa de bijuterii Cartier propune în 2022 rama aviator Santos de Cartier, în varianta pentru damă. Deci, doamnelor, dacă doriți un accesoriu atemporal, o piesă de colecție, ochelarii aviator Santos de Cartier sunt alegerea perfectă!

Te-ai decis care vor fi ochelarii tăi preferați în 2022? Dacă încă nu ești sigură ce model ți se potrivește, descoperă întreaga colecție de ochelari de soare pe koptic.ro, singurul site din România dedicat 100% ochelarilor de designer. (