Ritani lansează bijuterii pentru animale de companie cu diamante

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-07-2023

în: News

Ritani

Retailerul online de bijuterii, Ritani, lansează prima sa linie de bijuterii pentru animale de companie, cu diamante cultivate în laborator și piele sustenabilă. Bijutierul a colaborat cu Hemincuff, un brand de accesorii sustenabil, cu sediul în New York, pentru a crea aceste bijuterii „perfecte pentru câini”.

„Suntem încântați să oferim proprietarilor de animale de companie o opțiune de lux și sustenabilă, care combină măiestria manufacturării bijuteriilor cu un design modern din piele vegană”, a declarat Ria Papasifakis, șeful de produs la Ritani.

Ritani

Prima zgardă pentru câini din piele va fi disponibile în patru variante: din aur alb de 14k, cu un diamant solitaire cultivat în laborator cu greutatea de 3,90 carate, montat pe guler al cărei preț este estimat la 12.450 de dolari; din aur alb de 14k, cu o montură de diamante cu mai multe rânduri și o greutate totală de 2,50 carate, al cărei preț estimativ este de 8.850 de dolari; o zgardă din aur alb de 14k cu un centru de safir roz de 8 carate, pietre laterale din safir roz și diamante cu o greutate de 8,90 carate, iar prețul său de vânzare este estimat la 13.750 de dolari.

Piesa de rezistență a colecției este o zgardă care combină pietrele prețioase și serturile de aur ale celorlalte trei și are o greutate totală de 15,3 carate. Prețul de vânzare pentru aceasta este de 34.880 de dolari.

Galerie Foto