GoldSin by FlashTattoos – “bijuterii” din aur

Scris de Luxury
Publicat la data de: 18-09-2015

în: FashionJewels & Watches

GoldSin by FlashTattoos România reprezintă segmentul high-end al noului trend de tatuaje-bijuterii temporare, omniprezent în acest an în Fashion. Bijuteriile temporare GoldSin stimulează un simt aparte pentru lux, unicitate și frumusețe.

DS3_0476_

FlashTattoos România introduce pentru femeia modernă, cel mai inovativ concept din lumea bijuteriilor; aplicând un strat subțire din aur de 24K sau din argint pur, pielea va străluci mai mult ca niciodată! Puteti găsi modele GoldSin propice pentru orice ocazie: sărbători, vacanțe, evenimente, o seară romantică sau, pur și simplu, ca să aducă acel ceva aparte vieții de zi cu zi… Tatuajele-bijuterii va vor oferi un look exclusivist și de neuitat!

Tatuajele temporare aurii conferă atât splendoare sub formă fizică, cât și o piele frumoasă și sănătatoasă. Toate materialele folosite sunt bio-compatibile și asigură că bijuteria atașată nu va irita pielea. Produsele sunt realizate din cele mai bune materiale și din metale prețioase. Combinația dintre materiale cu aurul de 24K, argintul de concentrație 999 și cu adezivul folosit în aplicare este testată dermatologic și certifică faptul că bijuteriile GoldSin by FlashTattoos România sunt sigure pentru piele și hypoalergenice.

www.flashtattoos.ro

Galerie Foto