Supreme și Nike vor lansa o nouă colecție de adidași

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-03-2022

în: Fashion

Supreme

Supreme și Nike Skateboarding au o nouă colaborare pentru adidași.
Legendarul brand de skatewear a anunțat pe Instagram că a apelat la brandul de îmbrăcăminte sport pentru a oferi un trio de stiluri SB Dunk High care vor fi lansate în această săptămână.

Supreme

Potrivit Supreme, a colaborat cu Nike SB la o nouă versiune a modelului Dunk High pentru acest proiect. Designul prezintă o parte superioară din piele care este brodată cu diverse texte, precum „By Any Means” pe partea din spate, în timp ce „No” împreună cu logo-ul inimii apar în partea din față. Pe lângă acestea este prezent și co-branding-ul pe eticheta limbă și pe talpă, o talpă intermediară cu pernă Zoom Air și o talpă exterioară din cauciuc. Adidașii sunt oferiți în trei variante de culori: alb și negru, roșu și bleumarin și iterații verde și galben.

Supreme

Colaborarea Supreme x Nike SB Dunk High va fi lansată pe Supremenewyork.com și în magazinele Supreme din New York, Los Angeles, Londra și Paris. Adidașii ajung și pe rafturile din Japonia la finalul săptămânii. La momentul publicării, prețurile nu au fost anunțate de colaboratori.

Supreme

Pe lângă SB Dunk Highs, Supreme a prezentat prin intermediul lookbook-ului primăvară/vară ’22 că are o nouă colaborare Nike Shox Ride 2, care va fi lansată în curând.