Ce înseamnă servicii premium în vestimentația masculină

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 05-08-2019

în: Fashion

Bărbații care își doresc ținute perfecte au o soluție clară – croitoria bespoke, ce presupune construcția pieselor vestimentare de la zero, în conformitate cu nevoile, conformația, preferințele și exigențele purtătorului. Însă tot mai mulți gentlemeni își doresc ceva în plus: o garderobă impecabilă și garanția că fiecare produs este perfect.

Tocmai de aceea, la SARTO bespoke se perfecționează serviciile oferite, până în punctul în care să fie un adevărat concierge în vestimentația bărbătească. Pe parcursul a opt ani, SARTO a reinventat serviciile de fashion destinate bărbaților, astfel încât și cele mai exigente așteptări să fie atinse. În showroom-ul SARTO – dar și în afara lui – clienții se bucură de un set complet de servicii premium ce le simplifică alegerile, le câștigă timp și le conferă certitudinea unei imagini impecabile.

Audit de garderobă
De-a lungul timpului, majoritatea bărbaților acumulează în garderobă atât ținute pe care le folosesc intens, cât și ținute pe care le poartă foarte rar. Prin serviciul profesionist de audit de garderobă, un consultant SARTO bespoke îi poate face o vizită clientului, pentru a identifica împreună cu acesta piesele esențiale care să îi pună în valoare ținutele existente și ținutele pe care le va achiziționa în viitor. Pornind de la aceste piese-cheie, consultantul SARTO face o serie de recomandări pentru diversificarea vestimentației. Aspectele importante, de care se ține întotdeauna cont, sunt stilul de viață și prioritățile clientului. Astfel, dacă se mizează pe confort sau dacă profesia îi impune un dress code strict, aceste lucruri se vor reflecta în noua configurație a garderobei.

SARTO on call
Pentru că timpul este o resursă prețioasă și limitată, SARTO vine în întâmpinarea clienților cu serviciul SARTO on call. La cerere, un consultant se poate deplasa fie la domiciliu, fie la birou, unde îi va prezenta clientului oferta și îi va lua măsurile. Clienții SARTO se bucură de această opțiune și o păstrează ca pe un as în mânecă, apelând la acest serviciu în momentele când chiar le este necesar.

Shopping personal
Atunci când un client nu găsește la SARTO bespoke absolut toate produsele vestimentare pe care și le dorește, cei de la SARTO își dau silința să-i vină în întâmpinare acestuia cu servicii care să compenseze. Dacă dorește să achiziționeze un produs ce nu se regăsește în portofoliul SARTO, serviciul dedicat de shopping personal este soluția care i se pune la dispoziție. De multe ori, clienții care dețin ținute SARTO bespoke își doresc să acceseze cunoștințele și experiența consilierului care i-a asistat în realizarea acestora, pentru a le pune mai bine în valoare cu produse adiacente, cum ar fi un ceas sau o pereche de ochelari de soare.

Retuș
Toate produsele originale SARTO bespoke beneficiază de retuș din partea casei, atât pentru incidente survenite accidental, cât și pentru schimbări de greutate ale clientului. În felul acesta, asigură faptul că piesele vestimentare concepute de croitorii acestora au o durată lungă de viață.

Rezistență la șifonare
SARTO știe că este important ca o ținută să reziste cât mai mult timp fără a se șifona. În acest scop, le oferă clienților serviciul „Wrinkle free”, prin care experiența și talentul croitorilor sunt puse la lucru, promițând o reducere de până la 90% a șifonării ținutei. Dacă vă întrebați cum este posibil, vă invităm la o discuție cu un consultant SARTO bespoke.

Refrișare
Se recomandă ca toate vestele și sacourile SARTO să fie călcate doar de către un croitor. În timp ce pantalonilor le poate fi refăcută dunga la curățătorie sau chiar pe masa de călcat de acasă, sacourile și vestele necesită un plus de atenție, pentru a garanta o imagine impecabilă. Acest serviciu este, desigur, disponibil pentru clienții SARTO, iar bărbații atenți la imaginea personală și meticuloși îl apreciază în mod deosebit.

Serviciul de resoling al pantofilor
Cei de la SARTO sunt mândri că pot oferi în premieră în România un serviciu de resoling pentru pantofii originali Loake Goodyear Welted. Toți pantofii cumpărați de la SARTO bespoke sau de la alți dealeri Loake beneficiază de serviciul de înlocuire a tălpii și flecului în fabrica Loake din Northamptonshire, Anglia.

Consilier dedicat, spațiu personal asigurat
Toți clienții care vizitează SARTO în baza unei programări prealabile beneficiază de atenția neîntreruptă a unui consilier vestimentar dedicat, precum și de intimitatea unei întâlniri private. La sediul SARTO bespoke, specialiștii pot desfășura simultan sesiuni de consiliere, măsurători și probă în cele trei showroom-uri disponibile. Totodată, clienții cu programare beneficiază, la cerere, de un loc de parcare dedicat, aflat în garajul subteran SARTO. Acest lucru este esențial mai ales la orele de vârf, când centrul orașului este extrem de aglomerat. 

Training-uri personalizate de stil
Haina nu-l face pe om, dar spune o poveste despre cel pe care îl îmbracă! Plecând de la această viziune, s-a fondat Academia de Stil, un loc în care atât indivizii, cât și companiile să găsească un serviciu de training complet, personalizat pentru nevoile lor. Misiunea este să ofere sfaturi, idei și să ajute bărbații din România să își identifice stilul personal și să se pună în valoare prin alcătuiri inspirate de ținute și accesorii, potrivite pe de o parte cu personalitatea și conformația purtătorului, iar pe de altă parte cu scopul și destinația acestuia.
De asemenea, serviciile Academiei de Stil au și o componentă dedicată imaginii de business, iar companiile care doresc să stabilească un dress code pentru echipă pot beneficia de un set de servicii integrate.

Întotdeauna poți obține mai mult
Serviciile prezentate sunt apreciate nu doar pentru că pun clientul în centru, ci pentru că aduc beneficii reale și cuantificabile. Implicarea unei echipe de profesioniști îi poate economisi unui bărbat până la 90 de ore petrecute la shopping, pe an. Astfel, timpul alocat deplasărilor în magazine, luării deciziilor și achizițiilor efective se transformă în timp personal, care știm cu toții că este neprețuit.