Essentials Collection by Murmur

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-06-2020

în: Fashion

kristen stewart

„Sărbătorește în fiecare zi bucuria de a fi femeie” este atât manifesto-ul brand-ului MURMUR, cât și dorința designer-ului Andreea Bădală încă de când a lansat MURMUR, în 2011.

Acum, la 9 ani de la prima colecție, brand-ul face încă un pas: lansarea unei linii de produse adaptate necesităților de zi cu zi pentru femeia modernă, încrezătoare și rafinată.

MURMUR ESSENTIALS 2020 este rezultatul unui melanj, este renașterea unor piese care de-a lungul timpului au fost cerute de către publicul Murmur și transpunerea detaliilor cheie în piese simple, confortabile și ușor de purtat.

Colecția MURMUR ESSENTIALS păstrează ADN-ului brand-ului, dar transpune această filozofie în piese clasice, ce pot fi purtate zi de zi. Liniile senzuale și detaliile inspirate din piesele de lenjerie intimă sunt în continuare aduse la suprafață, integrate în piese esențiale precum topuri, fuste, colanți și rochii. Piesele din noua colecție sunt realizate în întregime din tricot elastic, un material foarte ușor, potrivit pentru sezonul de vară și ușor de integrat în ținute.

“Primim foarte mult mesaje de la clientele noastre care ne întreabă de anumite produse din colecțiile anterioare, mai exact din 2016, 2017. După o scurtă analiză, am realizat că acele piese s-au epuizat mereu foarte repede, deoarece sunt efemere, foarte ușor de purtat și de adaptat în orice ținută, fiind realizate dintr-un tricot elastic. Decizia a fost foarte simplă – aceea de a oferi o nouă colecție de piese esențiale, de bază, dar păstrând ADN-ul brand-ului”, spune Andreea Bădală, designer-ul MURMUR.

Stilurile abordate în această colecție sunt simple, cu detalii feminine și fresh, de la topuri și rochii ce urmează și complimentează linia corpului la tricouri și colanți cu detalii inspirate din lenjerie, în diverse forme. Culorile păstrează și ele direcția acestei colecții cu elemente de bază, piesele fiind disponibile în nuanțe de nude, negru și alb.

Ritualul dezbrăcării e celebrat prin mici detalii, precum body-uri și rochii ce alunecă de pe umăr și tricouri ce se erodează gradual și dezvăluie din ce în ce mai mult pielea, pe măsură ce sunt purtate și spălate.

Piesele din colecția ESSENTIALS sunt împărțite în 5 capsule, în funcție de tematică și sunt disponibile în showroom-ul MURMUR din București și online pe www.murmurstore.com.