Benefit lansează Brow Collection

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-08-2016

în: Beauty

Benefit Brow collection groupshot caps opened

Benefit lansează Brow Collection

Începând cu luna iulie, va fi disponibilă în magazine colecția Brow Collection de la Benefit, care include o serie de produse destinate îngrijirii sprâncenelor.

Precisely, My Brow Pencil – noul creion ultra-fin pentru definirea sprâncenelor de la Benefit umple locurile goale cu microfibre, oferind un aspect incredibil de natural. Este rezistent la apă, durează până la 12 ore și este disponibil în șase nuanțe.

Goof Proof Brow Pencil – oricine se poate transforma într-un expert atunci când are la îndemână creionul pentru conturarea și umplerea instant a sprâncenelor. Este recomandat datorită formulei alunecoase, culorii delicate și vârfului goof proof. Creează instantaneu formă și rezistă o perioadă îndelungată.

High Brow & High Brow Glow sunt creioane iluminatoare care au efect de lifting și evidențiază instantaneu arcadele pentru a obține ochi cu aspect mai tânăr, mai proaspăt și mai luminos. Au o formulă nouă, cremoasă, care se întinde uniform, fiind disponibile în două nuanțe.

Browvo! Conditioning Primer este o bază de machiaj bogată în nutrienți pentru sprâncene cu aspect mai plin. Astfel, sprâncenele arată mai dese și mai sănătoase, iar purtat pe sub machiajul sprâncenelor, produsul sporește culoarea și extinde purtarea. Formula este îmbogățită cu nutrienți, printre care keratină și proteină din soia – cunoscute pentru proprietățile lor.

Brow Zings este un kit de conturare și definire a sprâncenelor, ce se prezintă sub forma unui pachet compact care intră cu ușurință în buzunar. Conține ceară și pudră potrivite ca nuanță, aplicator extensibil personalizat cu două capete și o mini-pensetă oblică.

Ready, set, brow! este un gel transparent pentru fixarea sprâncenelor, ce rezistă până la 24 de ore. Menține firele de păr ale sprâncenelor în poziția dorită și le fixează machiajul, astfel încât sprâncenele nu vor „dispărea”. Este ușor de aplicat și se usucă foarte repede.

Benefit brow collection_Styled Product Shot

Ka-Brow! este un gel-cremă nuanțator pentru sprâncene, cu aplicator personalizat, care oferă o culoare intensă, umple, sculptează și definește cu ușurință. Se aplică gradual pentru a obține un aspect natural sau unul impresionant și este rezistent la apă, fiind disponibil în șase nuanțe.

3D Brow Tones este un produs nuanțator pentru sprâncene mai bogate, ce îmbogățește sprâncenele de culoare mai deschisă sau, dimpotrivă, atenuează aspectul sprâncenelor de culoare mai închisă. Oferă o definire fină și un contrast delicat.

Gimme Brow este un gel cu microfibre pentru volumul sprâncenelor, care le nuanțează cu o singură aplicare. Este acum disponibil în trei nuanțe, inclusiv o nuanță medie cu aspect natural. Produsul oferă o acoperire graduală, cu rezultat de durată, fiind rezistent la apă.

Produsele Benefit sunt disponibile exclusiv în magazinele SEPHORA.

gimme_brow_open-swatch