Poartă primăvara pe unghii cu noua colecție Rise & Shine de la CND

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-04-2022

în: Beauty

CND

CND a lansat în România noua colecție de lacuri de unghii, Rise & Shine, care cuprinde o gamă de nuanțe energice, intense și însorite. Paletă de culori este vibrantă și carismatică și aduce primăvara pe unghiile tale.

CND

Noua colecție Rise & Shine de la CND include cinci culori care îți vor înveseli ziua:

Poppy Fields – un roșu vesel cu galben subtil menit să ne menține moralul ridicat; 

Oceanside – un turcoaz vibrant ce te duce cu gândul la mare ;

Violet Rays – un violet grandios cu accente de roșu ce radiază căldură;

Among the Marigolds – un galben portocaliu deschis, încântător de luminos și înfloritor;

Mind Over Matcha – un verde deschis cu un impuls de energie galbenă.

CND

Toate culorile sunt disponibile în varianta CND™ SHELLAC™ Brand Gel Semipermanent, care oferă o durată de 14+/21 zile de purtare, luciu intens fără a deteriora unghia naturală, lăsând unghiile cu un aspect sănătos după înlăturarea acestuia, dar și în varianta CND™ VINYLUX™ Lac Clasic Reinventat, care oferă polimerizare rapidă a culorii, timp de 7 zile de purtare, strălucire cu aspect de gel semipermanent și ușor de aplicat, doar în doi pași. Sigilarea se face cu  CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish Top Coat, care oferă o strălucire intensă și uscare rapidă, iar formula acestuia crește durabilitatea lacului atunci când îl expunem la lumina naturală.

Noua colecție CND, Rise & Shine, a fost prezentată în incinta magazinului Top Line din București, și a fost descoperită de celebrități, influenceri și beauty editori.

“Ne bucurăm că noua colecție CND a ajuns, în sfârșit, în România. Sunt culori de primăvară optimiste, vesele, de care cred că aveam cu toții nevoie, după un sezon de iarnă mohorât. Fiecare culoare se potrivește exact stării noastre de spirit, și este foarte important acest lucru pentru că, atunci când vorbim despre unghii, mereu ne raportăm la starea de spirit pe care culoarea lor ne-o oferă.

Manichiura este un accesoriu pentru toți, indiferent de stil. Chiar dacă ne îmbrăcăm în monocrom, putem adăuga un plus de culoare în ținuta noastră cu ajutorul unor lacuri de unghii potrivite, iar noua colecție CND ne oferă opțiunile perfecte în acest sens”, a declarat Diana Baicu, director general Top Line, compania distribuitoare a brandului CND în România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

Produsele CND sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line.

Galerie Foto