Raris, primul card bancar fabricat din aur masiv

Scris de Luxury
Publicat la data de: 22-01-2020

în: News

Deținătorii unui cont Raris pot beneficia de un nou card de debit produs din aur de 18 carate, creat special pentru utilizatorii care apreciază luxul de înaltă clasă.

Cardul va avea un preț estimat de 18.000 de lire sterline. Prestigiosul instrument este personalizat pentru fiecare deținător al unui cont Raris, astfel încât numele și semnătura sunt gravate direct pe metalul prețios.

Noul card este produs de Royal Mint în asociere cu Mastercard și Accomplish Financial. Printre facilitățile oferite deținătorului se numără eliminarea oricărei limite la cheltuieli și lipsa oricărui tip de comision pentru schimb valutar și tranzacții.

Raris este primul card de plăți din lume fabricat din metale cu sursă trasabilă și certificat de către Responsible Jewellery Council Chain of Custody. Totodată, exclusivistul card este primul de acest tip produs de Royal Mint.

„Royal Mint inovează în mod constant și, ca principal furnizor de soluții pe piața metalelor prețioase din Marea Britanie, suntem foarte entuziasmați de lansarea unui card din aur masiv, ca răspuns la creșterea cererii consumatorilor pentru carduri luxoase și unice”, a spus Anne Jessopp, CEO al The Royal Mint.
Simon Bradley, head of partnerships la Accomplish Financial, a adăugat că Raris a utilizat capabilitățile tehnice ale companiei pentru a oferi un card dedicat celor mai distinși clienți din lume, cu accent pe funcționalitate și securitate.