Origami, inspirația noii colecții Dior Grand Soir

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-07-2014

în: Jewels & Watches

 

Dior-Grand-Soir-Origami-collection 

Nu mai este un secret că ceasurile au devenit adevărate bijuterii care înfrumusețează într-un stil fresh și modern toaleta doamnelor care apreciază frumosul. Așa cum ne-a obisnuit, marca de lux Dior continuă să extindă colecția Grand Soir cu cinci noi ceasuri inspirate din arta tradițională japoneză de pliere a hârtiei, origami.

Numerotate de la 27 la 31, cele cinci ceasuri din colecția Dior Grand Soir Origami sunt decorate cu o serie de pietre prețioase de diferite forme de triunghi, trapez sau bagheta. Ramele sunt înfrumusețate cu safire, diamante, granate tsavorit și spessartine, iar cadranele sunt acoperite cu safire roz și galbene, spinel și aquamarine.

Întrucât aspectul de hârtie îndoită simetric, poate oricând deveni o formă de artă, influența origami poate fi ușor observată în cadranul ceasurilor care creează un efect tridimensional. Iar pentru a realiza un produs cu adevarat special și mai ales atemporal, în ceea ce privește mecanica, noile ceasuri Dior Grand Soir Origami sunt realizate într-o simbioză perfectă cu precizia elvetiană apartinând casei Zenith, având o rezervă de funcționare de 50 de ore.

Prețurile ceasurilor din noua colecție Dior Grand Soir Origami sunt disponibile la cerere.

 

Galerie Foto