DOR de AUTOR Pop-Up Shop. Weekendul în care bijuteria contemporană s-a reîntâlnit cu iubitorii ei

Scris de Luxury
Publicat la data de: 06-07-2021

în: News

DOR de AUTOR

Sâmbătă și duminică, pe 19 și 20 iunie, a avut loc primul Pop-Up marca AUTOR, un eveniment menit să încălzească scena bijuteriei contemporane înainte de AUTOR 2021, târgul internațional de bijuterie contemporană.

Într-un cadru elegant, chiar în inima Bucureștiului, la ARCUB, Hanul Gabroveni, bijuteria a înflorit alături de autorii ei. În acompaniament de muzică experimentală, parfum, aranjamente florale și cafea, comunitatea AUTOR s-a bucurat de revedere, de liniștirea DOR-ului care a crescut prea mult în acest ultim an și jumătate.

Cu voie bună, forme și culori îndrăznețe, zâmbete nelimitate și bucuria întâlnirii, designeri și branduri creative precum: Anayd Blu, Iuliana Asoltanei, Miruna Belicovici, Lucienne Buga, Diana Cojocaru, Cleopatra Coșuleț, Carmen Gherghe, Isabela Groza, Karakter, Gligor Kuzmanovski, Made by Mura, Mesteshukar ButiQ, Maria Paltin, Lucica Rus și Gena Tudor, s-au alăturat sărbătorii DOR de AUTOR.

DOR de AUTOR

Tabloul multisenzorial a fost completat de una dintre cele mai personale bijuterii, parfumul, prin colecția intitulată „Dor”, aparținând Luviane Atelier de Parfumerie.

Un alt moment unic în istoria evenimentelor AUTOR a fost Bloom Alquemy, o instalație de sunet live a artistului sonic Lala Misosniky, care a oferit publicului o experiență audio-tactilă creată chiar cu ajutorul bijuteriilor.

AUTOR este în continuare o platformă și un catalizator pentru scena bijuteriei contemporane autohtone și internaționale, un loc de întâlnire, atât fizic, cât și digital, o comunitate a minților creative din zona bijuteriei. DOR de AUTOR Pop-Up Shop a fost un prim pas plin de naturalețe și efervescență către acea stare mult așteptată de înflorire totală a creativității și conectării dintre designeri și publicul lor.