Adidas a prezentat o nouă variantă de culoare a modelului YEEZY QNTM

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-07-2023

în: Fashion

YEEZY QNTM

adidas YEEZY QNTM a fost unul dintre ultimele modele de încălțăminte lansate în timpul parteneriatului dintre adidas și fondatorul YEEZY, Kanye „Ye” West. În aparență, conceput ca un pantof de baschet cu stil de viață, în genul modelelor Jordan Brand, YEEZY QNTM a fost lansat pentru prima dată la începutul anului 2020 într-o gamă variată de nuanțe, dar nu a primit niciodată o versiune colorată adecvată.

Noile imagini cu modelul adidas YEEZY QNTM au dezvăluit o nouă variantă de culoare, albă, care renunță la panoul negru de pe călcâi, tipic pentru această siluetă. Din punct de vedere tehnic, există două iterații ale modelului YEEZY QNTM, iar această versiune este cea mai tehnică, destinată meciurilor de baschet.

YEEZY QNTM

Diferențele vizuale sunt destul de mici, dar versiunea pentru baschet, numită în mod corespunzător BSKTBLL, are un guler mai înalt care permite o potrivire mai strânsă la gleznă. Într-adevăr, atracția principală este reprezentată de panoul argintiu al călcâiului, care completează nuanțele deschise ale părții superioare.

Pantoful sport menține limba și șireturile negre, așa că, probabil, nu veți mai vedea niciodată o variantă de culoare complet albă („triple white”, în termeni de sneaker) a pantofului de baschet YEEZY.

Totodată, nu vă așteptați să vedeți o lansare de sine stătătoare pentru YEEZY QNTM, dar este posibil ca aceștia să fie lansați ca parte a celei de-a doua vânzări adidas YEEZY care va avea loc în cursul acestui an. Sau, bineînțeles, s-ar putea să fie doar mostre unice create la vremea respectivă și nu vor avea parte niciodată de o lansare mai largă.