Vinarsul Brâncoveanu, produs de Alexandrion Group, distins cu două medalii de aur şi una de argint în cadrul Competiţiei „The Brandy Masters 2022”

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 21-05-2022

în: News & Features

Vinarsul Brâncoveanu din portofoliul Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, și-a reafirmat calitățile de lider al categoriei vinars super – premium în cadrul competiţiei „The Brandy Masters 2022”, la care a obținut trei medalii: două de aur și una de argint. Competiția a fost organizată în luna martie a acestui an de prestigioasa revistă internaţională dedicată băuturilor spirtoase, ”The Spirits Business”, în cadrul ”The Global Spirits Masters”.

Brâncoveanu XO și Brâncoveanu VSOP au fost premiate cu medalia de aur, în timp ce Brâncoveanu VS  a fost distins cu medalia de argint.

Membrii juriului au fost încântați de aroma consistentă de “toffee” și “caramel” a lui Brâncoveanu XO, dar și de impresia gustativă unică lăsată de Brâncoveanu VSOP, un produs special, descris de către jurați ca fiind plin de “dulceață” și ”pământesc”.

”The Brandy Masters” răsplătește cele mai bune mărci de brandy din întreagă lume și este una dintre cele 14 competiții dedicate diferitelor categorii de băuturi spirtoase, derulate în cadrul ”The Global Spirits Masters” încă din 2008. Juriul este format din experți în brandy, care degustă băuturile în orb și acordă trofee de excelență participanților care se diferențiază prin atribute specifice. Competiția evaluează producători de brandy la nivel internațional, iar medaliile sunt acordate în cadrul mai multor categorii, printre care: Armagnac, Other French Brandies, South African, Spanish și Other Regions.

Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Țara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. Respectând valorile de bază ale poporului român și ale conducătorilor săi, vinarsul Brâncoveanu onorează un voievod emblematic, un simbol al istoriei și  culturii românești. Gama Brâncoveanu vinars include sortimentele XO, VSOP și VS și este comercializată în România în toate marile lanțuri de retail, în HoReCa, în locațiile partenere și pe: https://www.iconicdrinks.shop/catalogsearch/result?q=brancoveanu, dar și în cele aproximativ 50 de țări care au relații comerciale cu Alexandrion Group.

Mai multe informatii despre Brâncoveanu Vinars sunt disponibile pe site-ul https://brancoveanuvinars.com/.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de băuturi spirtoase și vinuri în România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse care au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale în România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

Energy Expo 10-13 octombrie