MM6 Maison Margiela lansează o nouă colecție de încălțăminte

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-11-2022

în: Fashion

MM6 Maison Margiela

Adânc înrădăcinat în moștenire și condus de performanță, Salomon și-a croit un drum pe care domină. Fiind un standard de aur al industriei pentru pantofii pentru drumeții, înțelegerea sa înnăscută a creării paletei de culori a făcut-o una dintre cele mai apreciate mărci de încălțăminte din industria modei. În timp ce podiumurile de modă sunt departe de vârfurile munților, înălțimea sa de vârf și-a îmbogățit moștenirea și, datorită MM6 Maison Margiela, o nouă eră este în desfășurare. 

MM6 Maison Margiela

Experimental și îndrăzneț prin fire, depășirea limitelor sporturilor și aventurilor pe traseu a arătat potențialul neexploatat pe care Salomon îl posedă, iar cu MM6 Mason Margiela, acest potențial este deblocat și mai mult, depășind limitele estetice pentru a oferi pantofi sport cel mai bine descriși ca vitrine artistice.

MM6 Maison Margiela

Colecția de încălțăminte a atras atenția pentru prima dată la show-ul MM6 AW22. Îmbrăcând verticalele emblematice ale lui Salomon cu material pregătit pentru ploaie, modelele au spus tot, deși foarte puține informații au fost devăluite până acum.

O căsătorie între performanță și stil, stradă, podium și munte, colecția este o adevărată punte între lumi.

„Motivația noastră a fost să creăm un pantof care să poată trece cu ușurință între peisajele urbane și drumețiile în aer liber – un singur produs care a menținut specificațiile de înaltă performanță ale Salomon și a rezonat, de asemenea, cu estetica contemporană a MM6 Maison Margiela. Ideea de bază, totuși, a fost aceeași ca întotdeauna pentru noi. Scopul nostru a fost să împingem design-urile Salomon bazate pe performanță până la o astfel de extremă încât să se integreze perfect în garderoba MM6 Maison Margiela”, a declarat echipa Maison Margiela.

MM6 Maison Margiela

Conceptul, care a fost explorat în show-ul SS23 al mărcii, a dat naștere Cross High and Low. Fiecare dintre verticalitățile tenișilor a fost exprimată în palete opoziționale. Combinația modestă de alb și negru servește o opoziție puternică față de accesoriile roșii, în timp ce varianta de jos este servită și într-o paletă multicoloră care cuprinde bronz, verde, gri și albastru.

Colecția de încălțăminte MM6 Maison Margiela x Salomon Cross High & Low se lansează pe 11 noiembrie și va fi disponibilă online.