Cadourile de la Premiile Oscar au fost dezvăluite și valorează 126.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-03-2023

în: News

Premiile Oscar

Indiferent ce nume sunt anunțate atunci când plicurile sunt deschise pe 12 martie la cea de-a 95-a ediție anuală a Premiilor Academiei, un lucru este garantat – chiar și cei învinși vor pleca acasă cu cadouri generoase de la Premiile Oscar.

Cadourile din acest an nu sunt cele mai scumpe care au fost vreodată; această distincție revine celor din 2020, care au avut o valoare totală de 225.000 de dolari. Cu toate acestea, gift bag-ul din 2023 conține călătorii gratuite, produse și servicii în valoare de 126.000 de dolari pe care Distinctive Assets, compania din spatele acestor pungi cadou, le-a considerat potrivite pentru nominalizații Premiilor Oscar.  

26 de celebrități vor primi pungi cadou anul acesta, printre care Brendan Gleeson, Colin Farrell, Ke Huy Quan, Cate Blanchett, Michelle Yeoh, Angela Bassett și Steven Spielberg. Printre cadouri se numără o excursie de 40.000 de dolari la Lifestyle, o proprietate privată canadiană și o excursie de 9.000 de dolari la un far restaurat din largul coastei Italiei.

„[Nominalizații] își pot permite să meargă oriunde doresc. Nu este vorba despre faptul că acest lucru este gratuit. Este vorba despre faptul că am găsit un loc unic care are intimitatea necesară pentru o celebritate”, a declarat Lash Fary, fondatorul Distinctive Assets.

Însă acestea nu sunt singurele cadouri pe care nominalizații le vor primi. Tratamente gratuite la Art Lipo ale Dr. Thomas Su, servicii de tratament al părului la Dr. Alan Bauman sau un lifting de la Dr. Konstantin Vasyukevich — precum și un mic teren în Australia se. Umără si ele printre cadourile oferite. Articolele mai mici constau în pâine cu lapte Ginza Nishikawa, curmale organice, ulei de masaj comestibil și un pachet de Clif Thins.

Brandurile plătesc 4.000 de dolari pentru ca produsele lor să fie incluse în pungile cadou de la Premiile Oscar, sperând să câștige clienți celebri fideli și vizibilitate pentru companiile lor în schimb. Cu toți cei cinci nominalizați pentru cel mai bun actor de anul acesta printre care se numără actori nominalizați pentru prima dată la Oscar (Colin Farrell, Austin Butler, Paul Mescal, Brendan Fraser și Bill Nighy), categoria actoriei masculine va fi plină de vedete care sunt recunoscătoare pentru o șansă la victorie, dar și pentru cadoul  în valoare de 126.000 de dolari pe care îl vor primi indiferent de rezultatul final