Restylane a lansat primul tratament dedicat cearcănelor

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-09-2022

în: Beauty

Restylane

Restylane, unul din liderii mondiali în materie de fillere pe bază de acid hialuronic, a lansat, în România, la Silhouette Beauty Medical, Restylane Eyelight, un tratament special creat pentru zona sensibilă din jurul ochilor, ce are ca scop reducerea umbrelor de sub ochi. 

Restylane Eyelight este un filler injectabil dermal cu acid hialuronic, care atenuează pierderea de volum de sub ochi. Acesta reface volumul pierdut, oferă un efect de lifting și netezește zona de sub ochi, înlătură efectul de umbră, reducând vizibil semnele de oboseală.

Tratamentul este special conceput pentru zona sensibilă din jurul ochilor, nu necesită perioadă de recuperare, iar efectele pozitive ale acestuia sunt vizibile, în medie, timp de 9-12 luni de la injectare.  Mai mult, acidul hialuronic din Restylane Eyelight este cel mai aproape, ca și tipologie, de acidul hialuronic din corpul uman, decât orice alt filler injectabil dermal.

”Restylane este cel mai sigur și documentat filler dermal cu acid hialuroinic, cu cele mai numeroase publicații științifice, efectuate în ultimii 25 de ani, este considerat în continuare Gold Standard. Până în 2019 au fost efectuate peste 50 de milioane de tratamente. Restylane Eyelight are la bază tehnologia NASHA, fiind cel mai apropiat de acidul hialuronic natural decât orice alt filler de pe piață. Gama Restylane are un portofoliu format din 9 produse având la bază 2 tehnologii distincte, NASHA și OBT, oferind posibilitatea medicilor de a oferi pacienților tratamente personalizate”, declară Emil Sâncrăian, Marketing & Scientific Education Manager Neola Pharma, partener unic Galderma în Romania și Republica Moldova.

Noul tratament Restylane Eyelight a fost descoperit, la Silhouette Medical Beauty, de către medici dermatologi și chirurgi plasticieni din toată țara în cadrul unui training-workshop științific, precum și de către vedete și influenceri din social media, interesați de soluții de ultimă generație pentru îmbunătățirea aspectului estetic. Nume cunoscute din showbiz, precum Amalia Enache, Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu au aflat, de la medicii dermatologi și chirurgi plasticieni ai clinicii medicale, avantajele noului tratament Restylane Eyelight.

Tratamentul Restylane Eyelight este disponibil la Silhouette Medical Beauty și în clinicile medicale partenere ale Neola Pharma – Galderma.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie