The Food Project vă invită să vă acordați sănătate, libertate și să vă răsfățați corpul

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-09-2016

în: It happened

Vara aceasta a luat naștere The Food Project – serviciul de livrare personalizat oferit direct de Mama Natură. Ingrediente nutritive de cea mai bună calitate au fost adunate cu grijă într-o capsulă vegană din orez, pentru a vă oferi siguranța că dieta dumneavoastră include produse 100% naturale, nemodificate genetic, fără gluten, prietenoase cu mediul și ideale pentru sănătatea corpului.

IMG_3529

The BODY SUPPLEment – Cafeaua verde – regina ingredientelor, cel mai puternic agent de ardere a grăsimilor, alături de alte ingrediente-minune precum ananasul – cu proprietățile sale excepționale de digerare a proteinelor, și mango – inhibitorul apetitului, se îmbină armonios în formula Supple Body.

IMG_3519

The Skin Elixir – Nu numai că sporește fermitatea pielii, dar joacă un rol important și în îngrijirea părului și a unghiilor. Este condimentat cu acid hialuronic, pentru efectele sale de regenerare, refacere și prevenție și cu lăptișor de matcă pe măsura unui adevărat tratament regal.

IMG_3520

The Detox Wonder – Oțetul Kombucha stimulează metabolismul și digestia, în timp ce Aloe Vera acționează astfel încât corpul să se simtă ușor ca un fulg. Urmează rândul fructului Papaya, al ghimbirului și al probioticului Lactobacillus de a avea grijă de tot ceea ce ține de echilibrarea florei intestinale, stimularea energiei, procesele anti-îmbătrânire și detoxifiere. În special de detoxifiere.

IMG_3513

The Happiness Formula – Formula Happiness este bogată în minunate substanțe energizante care îți revitalizează și hrănesc corpul, datorită semințelor de in și a Ginseng-ului roșu, cele două ingrediente cu rol esențial în determinarea “nivelelor de energie”. Conține și Rhodiola, considerată o plantă sacră, ce ameliorează oboseala și stările de depresie. Formula specială de “fericire” readuce buna dispoziție, fortifică sistemul imunitar, intensifică vitalitatea, ajută la menținerea normală a nivelului de zahăr din organism și încetinește procesul de îmbătrânire al corpului.

IMG_3535

www.the-food-project.com