Hotelul Ramada Plaza Bucharest aniversează 10 ani de activitate

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 11-06-2018

în: It happened

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la deschidere, hotelul Ramada Plaza Bucharest, un reper în industria hotelurilor de 4 stele, a organizat o petrecere la piscina exterioară a clubului Vitality, dedicată clienților, partenerilor, prietenilor și echipei. Prilej perfect pentru întâmpinarea sezonului de vară, dar și pentru a celebra performanța. 

În prezența a peste 250 de invitați, seara a debutat cu cer senin, contrar tuturor prognozelor meteo care anunțau furtuni. Amfitrionii evenimentului, Răzvan Simion și Dani Oțil, au dat tonul petrecerii, presărată cu un moment muzical spectaculos – flash mob simfonic cu 30 de membri ai Orchestrei Simfonice București, dans pe ritmuri de tango Argentinian, un meniu spectaculos pregătit de echipa de bucătari coordonată de chef Ashlie Dias, care a inclus și un sushi bar savuros marca Benihana, precum și o mulțime de prieteni, bucuroși de revedere. 

Printre persoanele publice prezente la eveniment, s-au numărat Andreea Berecleanu, Cătălin Măruță, Monica Bârlădeanu, Joseph Hadad, Sonia Argint Ionescu, Ileana Badiu, Mirela Bucovicean, Florin Grozea, Diana Dumitrescu, Radu F. Constantinescu, Geanina Ilieș, Luana Danet, Adina Buzatu. 

În urmă cu 10 ani, în martie 2008, hotelul Ramada Plaza Bucharest și-a deschis pentru prima oară ușile. O oază de confort și relaxare situată în partea de nord a Bucureștiului, în cel mai prolific cartier de afaceri al orașului și la 500 de metri de Centrul Expozițional Romexpo, hotelul Ramada Plaza Bucharest oferă acces facil atât către aeroport cât și către centrul orașului. 

Ramada Plaza Bucharest face parte din complexul Ramada Bucharest Convention Center, ce însumează 567 de camere, 4 restaurante, 3 baruri, un business lounge, 20 de săli de evenimente, peste 500 locuri de parcare, un salon de frumusețe, un Gift Shop. În cadrul complexului, se află și clubul Vitality Wellness Club, de peste 3500 de metri pătrați, cu o impresionantă zonă de SPA: piscină interioară semi-olimpică, saună uscată, saună umedă, frigidarium, zonă de fitness de peste 700 de metri pătrați, incluzând zonă de greutăți libere, zonă de echipamente cardio, studio de aerobic & spinning, piscină exterioară și Jacuzzi pentru orice anotimp, 6 terenuri de tenis și 2 de fotbal. Având o atmosferă specifică unui mic oraș, dotat cu toate facilitățile, complexul Ramada Bucharest Convention Center a devenit orașul din nordul orașului.

La 10 ani de la deschidere, Ramada Plaza Bucharest se află în topul preferințelor de cazare, atât pentru oaspeții străini, cât și pentru cei din România. Secretul prin care au un număr atât de mare de clienți, este atenția la detalii, hotelul fiind în permanență în pas cu tehnologia, dar mai ales cu cerințele clienților. 

Prima decadă a hotelului Ramada Plaza Bucharest înseamnă peste 700.000 de mic-dejunuri servite, peste 500.000 de nopți de cazare, peste 30.000 de evenimente corporate, peste 500 de nunți organizate, peste 400 de botezuri, iar în cadrul clubului Vitality deschis din anul 2014, s-a atins numărul maxim de 1000 de membri, ce au beneficiat de peste 10.000 de masaje. Pe lângă cei 1000 de membri, în cazul non-membrilor, s-au acumulat peste 12000 de intrări zilnice. Toate acestea fiind posibile cu ajutorul unei echipe de aproape 400 de profesioniști.

Evenimentul a beneficiat de suportul echipei deosebite ce s-a ocupat de organizare, precum și al partenerilor oficiali Liliac the wine of Transilvania, Concept Hotels și Party Expert.

Mai multe poze de la eveniment puteți vedea în galeria foto de mai jos:

Galerie Foto