KULTHO și M.MARQUISE lansează a doua ediție AMPRENTE, colecția-capsulă inspirată de femeile remarcabile

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 03-11-2023

în: It happened

Amprente
 
Pentru a doua oară, KULTHO și M.MARQUISE s-au reunit în cadrul unui eveniment plin de strălucire pentru a lansa colecția-capsulă Amprente II, un mix rafinat de ținute couture și bijuterii spectaculoase, dedicat femeilor remarcabile.
 
Colecția Amprente, aflată la a doua ediție, continuă colaborarea unică dintre cele două branduri de lux, prezentând un număr limitat de 12 piese de îmbrăcăminte sofisticate semnate M.MARQUISE, accesorizate cu bijuterii prețioase ce fac parte din portofoliul de branduri KULTHO.
 
Amprente
 
Colaborarea reunește tot ce este mai bun din ambele lumi, fiind o exprimare a savoir-faire-ului celor două branduri, întruchipand echilibrul perfect dintre modă și artă, unde fiecare piesă, fie că vorbim de haine sau bijuterii, prezintă elemente de design unice care surprind esența frumuseții și stilului.
 
Fiecare piesă din linia de îmbrăcăminte Amprente se remarcă prin texturi prețioase, precum broderii minuțioase, catifea sau șantung de mătase, fiind croită impecabil pentru a pune în evidență silueta feminină și înnobilată de accesorizarea manuală cu aplicații sofisticate – semnătura brandului M.MARQUISE.
 
Selecția de bijuterii din portofoliul KULTHO este, de asemenea, una spectaculoasă.
Printre seturile care completează perfect piesele vestimentare din colecție se numără brandurile de renume internațional precum Pasquale Bruni, Pomellato, Messika, Marco Bicego, Roberto Coin, Tirisi, Giorgio Visconti.
 
Amprente
 
“Colaborarea extraordinară care a luat naștere între M.MARQUISE și KULTHO, precum și răspunsul minunat de care ne-am bucurat din partea clientelor cu privire la prima colecție Amprente au vorbit de la sine, și am știut imediat că povestea va continua și se va dezvolta într-un proiect de suflet. Aceasă colecție este una deosebit de dragă mie, fiecare piesă fiind o celebrare a puterii, grației și eleganței feminine, calitați pe care le regăsim în femeile remarcabile din jurul nostru”, a spus Andreea Mărcuța, Creative Director M.MARQUISE.
 
Amprente
 
Vorbind despre colaborare, Mădălina Diaconu, Marketing Manager KULTHO Forever diamonds, a spus: „De data aceasta, KULTHO a selectat un mix eclectic de piese din colecțiile brandurilor internaționale pe care le are în portofoliu, fiecare styling încercând să surprindă o stare prin care noi, femeile, trecem. Ne bucurăm că am ajuns deja la a doua ediție a colecției Amprente și de succesul pe care aceasta îl are, tocmai de aceea ne dorim să o prezentăm și altor comunități din țară, lucru ce se va întâmpla curând în Timișoara.”
 
Această colecție își dorește să fie o celebrare a amprentelor pe care fiecare femeie o lasă în viața celor dragi, dar și a amprentelor pe care mâinile pricepute ale meșterilor creatori o lasă în fiecare bijuterie și haină pe care o fac, transpunând ideile în adevărate opere de artă.
 
Amprente
 
Colecția Amprente II a fost lansată pe 23 octombrie în cadrul unei prezentări de modă exclusiviste. Vedete precum Monica Bîrlădeanu, Andreea Berecleanu, Ilinca Vandici, Camelia Șucu, Elena Gheorghe, Ileana Badiu, Corina Caragea sau Sonia Argint au arătat uimitor purtând piese ale celor doua branduri: M.MARQUISE si KULTHO.
 
M.MARQUISE este un brand de modă renumit în industrie de peste 10 ani. Sinonim cu creațiile sofisticate care învaluie într-o aură de feminitate, M.MARQUISE se remarcă prin siluete croite impecabil din materiale prețioase și aplicații spectaculoase realizate în întregime manual. 
 
Amprente
 
 
Pe piața din Romania, KULTHO Forever Diamonds deschide porțile unei lumi aparte, definită de rafinament și eleganță, fiind una dintre cele mai importante prezențe ce adună în portofoliul sau branduri internaționale de ceasuri și bijuterii de lux, precum și colecții proprii de bijuterii.
 
 

Galerie Foto