Gala LUXURY, 9 ani de excelență

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-11-2016

în: It happened

Seara de 23 noiembrie a marcat celebrarea a 9 ani de excelență în activitatea revistei LUXURY Rich&Famous, printr-un eveniment somptuos, cu peste 700 de invitați și o atmosferă exclusivistă. Le Château, castelul din inima Bucureștiului, a fost transformat într-un sanctuar al luxului pentru a găzdui Gala LUXURY, unul dintre cele mai elegante și apreciate evenimente ale anului.

dsc_9650

nik_2841

Într-un cadru de poveste, invitații au fost serviți cu cele mai fine băuturi și preparate, bucurându-se de un fruit bar plin de culoare și de o apetisantă fântână de ciocolată. Deoarece revista Luxury înseamnă calitate și atenție la detalii, dar și pentru a bucura papilele gustative cu cele mai bune sortimente de băuturi alcoolice, Alexandrion a amenajat cinci baruri cu un design special, care să exprime calitatea sa legendară, unde s-a servit licior Saber, vinars Brâncoveanu, vodka Beluga, și whisky Glenfiddich și șampanie Piper Heidsieck. Vinul servit la barurile Le Château, precum și cel din cadourile oferite invitaților a fost asigurat de către Alira

nik_2686

Șampania Piper Heidsieck a fost servită în cadrul unui bar cu totul și cu totul special, situat în întâmpinarea invitațiilor, în centrul căruia se afla inegalabila Marylin Monroe, simbol atemporal al sex-appeal-ului feminin, pentru a-i invita pe oaspeți să pătrundă în atmosfera festivă. 

nik_2775

Pentru a imortaliza momente speciale, Mastercard a oferit o cabină foto ce a trimis invitații în călătorii virtuale în New York, Londra, Madrid și Rio de Janeiro. Atmosfera de lux și exclusivitate a fost susținută de secțiunea în care Gulfstream a amplasat un impresionant private jet și un ecran pe care invitații au putut viziona parcursul aeronavei prin peisaje încântătoare. 

Gazda evenimentului a fost Anca Serea, o prezență fermecătoare și cu o inconfundabilă grație, într-o ținută elegantă asigurată de M. Marquise. Seara a fost animată de vocile încântătoare și de show-urile spectaculare oferite de artistele Natalia Gordienko, Raluka și Alexandra Stan. Din această seară de excepție nu a lipsit elementul fashion, Cătălin Botezatu oferind o prezentare de modă a noii sale colecții. Una dintre cele mai așteptate momente a fost însă tombola susținută de DerTour, prin care agenția de turism a oferit două excursii, în Grecia și în Tailanda. Nu în ultimul rând, ne-am bucurat de susținerea Audi, cei care au adus cele mai elegante automobile, plasate la intrarea Le Château.

nik_2839

nik_2885

Succesul acestui eveniment a fost garantat și de participarea partenerilor: Alexandrion Group, Gulfstream, La Paririe, AudiMastercard, AsusDerTour, Remington, Jean Paul Gaultier, Vertu, Alira, Nespresso, aBeauty Clinique, Beautik Haute ParfumerieWordclass, NuSkin, XTB, Cora Botezatu precum și a invitaților care ne-au fost alături în această seară deosebită, pentru a celebra nouă ani de excelență, de muncă făcută din pasiune și de evoluție continuă.

Suntem recunoscători tuturor și nerăbdători să sărbătorim împreună 10 ani de excelență, cu și mai mult fast și mai multe surpize plăcute!

dsc_9789 dsc_9631 dsc_9873

Galerie Foto