Craig David la NUBA Beach Club, pe 23 Iunie 2018!

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 14-06-2018

în: News & Features

După mega succesul NUBA Beach Club de 1 Mai, se pregătește o petrecere cel puțin la fel de mare pe 23 Iunie, iar invitatul special este artistul internațional Craig David.

Cea mai nouă locație exclusivistă de la malul mării continuă seria evenimentelor de amploare cu care a obișnuit publicul în ultimii trei ani în București, în locația Nuba și #NubaSummervibes.

Craig David este așteptat să concerteze în locația grupului Nuba din Mamaia Nord, marcând un alt moment important al entertainmentului autohton al verii 2018.

Dorim să oferim clienților noștri momente de distracție de calitate, invitând artiști internaționali pentru a concerta la petrecerile de zi organizate la malul mării. Craig David este un nume important care va susține un super show în locația noastră proaspăt deschisă în Mamaia Nord”, a declarat Jean Sasu, co-fondator NUBA Group.

 

Artistul englez în vârstă de 37 ani va veni pentru prima dată în cadrul unui show artistic public în România, pentru a susține un concert în cadrul căruia va interpreta melodii celebre precum “Rise&Fall”, “Walking Away”, “Fill Me In” sau “7 Days”.

Craig David a câștigat de trei ori premiul pentru cel mai bun cântăreț britanic, oferit de Premiile BRIT și a fost de două ori nominalizat la Premiile Grammy pentru cel mai bun artist de muzică pop.

Locația NUBA Beach Club ce poate acomoda peste 2500 de persoane se așteaptă a fi neîncăpătoare în weekendul din 23 Iunie, fiind deja rezervată în proporție de 90%, numărul rezervărilor făcute de către clienții străini din afara țării fiind de peste 30% din numărul total de mese existente.

Grupul NUBA mai deține două locații în București, club-restaurantele de vară și iarnă, Nuba și Nuba Summervibes și brasserie din zona Dorobanți, Nuba Cafe, iar pentru vara 2018 reprezentanții grupului promit și alte nume internaționale atât pentru locația din Mamaia Nord, cât și pentru cea de pe malul lacului Herăstrău din București.