Cea mai scumpă masină din lume

Rolls-Royce Boat Tail

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-06-2021

în: AutoNews

Cea mai scumpa masina din lume
Cea mai scumpă masină din lume – Rolls-Royce Boat Tail – arată ca o fantomă futuristă, dar adevărata magie se află în spate și este inspirată de iahturile de curse din clasa J. 
 
Constructorul britanic de ultra-lux Rolls-Royce, deținut de BMW, merge întotdeauna mai departe decât standardele lor ridicate deja existente de lux. Au introdus cea mai scumpă mașină din lume, care poate fi personalizată conform cerințelor clienților. Rolls-Royce a împărtășit un nou program pe care compania lucrează la Rolls-Royce Coachbuild, care va lucra cu clienți individuali pentru a ajuta la proiectarea și construirea de mașini special pentru ei.
 
Rolls Royce a dezvăluit un nou design auto The Boat Tail din departamentul Coachbuild care poate fi transformat într-o barcă. Da, ai citit bine! Rolls Royce Boat Tail este pentru cei interesați de bărci și iahturi de lux. Marele tourer lung de șase metri – Rolls-Royce Boat Tail – este un lux absolut pentru toți pasionații de nautică. De asemenea, cei care preferă să facă picnic la sfârșit de săptămână lângă lac se pot distra cu stil. 
 
Cea mai scumpa masina din lume
 
Stilul caroseriei Boat Tail este semnificativ pentru mașinile clasice din anii ’20 și ’30. În acea perioadă, mașinile de lux au fost uneori proiectate cu capete din spate conice până la un punct ca șuvița unei bărci. La fel ca aripile de pe mașini din anii 1950, care sugerează viteza și stilul printr-o asociere cu avioane, cozile de barcă confereau mașinilor un aspect rapid, aerodinamic. 
 
Care sunt toate caracteristicile Rolls-Royce Boat Tail?
Cea mai scumpă mașină din lume constă din două capace deschise de-a lungul părților laterale. În interior, există argintii scumpe în relief, pahare de diferite feluri, șervețele și farfurii. Există un răcitor de șampanie dublu conceput pentru a se potrivi sticlei preferate de cumpărător și colorat pentru a se potrivi. Mașina de lux are mese de cocktail care pot fi pliate cu două scaune cu design italian. O umbrelă de soare este depozitată în centru între ușile articulate.
 
Rolls-Royce Boat Tail
 
Rolls-Royce Boat Tail devine cea mai scumpă mașină din lume, având un preț de aproximativ 28 de milioane de dolari.