Rolls-Royce Cullinan are un portabaj de lux. Cum arată acesta și câte lucruri poți depozita

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 15-04-2021

în: Auto

Faimoasa marcă britanică tocmai a dezvăluit un nou modul de agrement personalizat pentru cel mai bine vândut SUV Cullinan, care vă va organiza elementele esențiale în containere personalizate. Suplimentul de lux este un compartiment de depozitare motorizat ascuns în podeaua zonei de bagaje a vehiculului, care poate fi personalizat pentru a se potrivi stilului dvs. de viață.

Caseta cu sertare acționată electric este proiectată pentru a se potrivi „sigur și invizibil” sub podeaua portbagajului, conform mărcii. Cu o simplă apăsare de buton, compartimentul se deschide și dezvăluie încă 1.695 de metri cubi (sau 48 de litri) de spațiu de depozitare. Acest spațiu se adaugă celor 1.930 litri de spațiu de încărcare pe care Cullinan îl are deja când scaunele din spate sunt rabatate.

foto via @robbreport.com

Sertarul nu este umplut doar cu compartimente de depozitare generice menite să se potrivească cu diferite accesorii și echipamente. Spuneți producătorului auto ce intenționați să stocați în modulul Recreation și acesta îl va echipa cu containere personalizate care se potrivesc fiecărui articol. Sertarul poate fi, de asemenea, decupat pentru a se potrivi sau contrasta cu culoarea interioară și exterioară a modelului Cullinan.

foto via @robbreport.com

Modulul Recreation poate fi personalizat pentru a stoca orice doriți, dar Rolls-Royce a prezentat trei configurații pentru inspirație. Primul, „King of the Night”, a fost conceput special pentru fotograful Mark Riccioni și are compartimente adaptate pentru o dronă DJI Mavic Mini, Apple iPad Pro de 12,9 inci, Apple MacBook Pro de 16 inci, căști Sennheiser PXC550 MkII cu anulare a zgomotului, Ochelari de soare Persol PO3225-S și o jachetă Supreme. Între timp, „Serviciul de găzduire” oferă spațiu pentru tot ce aveți nevoie pentru a arunca un picnic pentru opt, inclusiv un kit de cocktailuri cu ochelari de highball Rolls-Royce monogramați. În cele din urmă, „Vizualizarea scaunului” are două scaune cu putere și o masă de cocktail retractabilă. Nu vă puteți decide doar unul? Sertarul este detașabil, astfel încât să puteți pune în funcțiune mai multe.

foto via @robbreport.com

Rolls-Royce nu a dezvăluit cât de mult va adăuga modulul de recreere la prețul inițial al Cullinan de 330.000 USD, ceea ce este logic, deoarece poate fi personalizat.

Sursa: The Rolls-Royce Cullinan’s New Bespoke Storage Trunk Will Create an Exact Fit for Your Favorite Things