Bijal Resort: Primul paradis al luxului din Turcia

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-06-2024

în: Travel

Bijal Resort

Amplasat de-a lungul țărmurilor imaculate ale Mediteranei, la doar o aruncătură de băț de fermecătorul oraș Side, se află un sanctuar al luxului suprem: Bijal Resort. Această bijuterie ascunsă, care și-a deschis anul trecut porțile pentru cei mai exigenți clienți, și-a dezvăluit oficial splendoarea în cadrul unui eveniment grandios, în luna martie a acestui an.

Imaginați-vă o lume în care fiecare dorință este satisfăcută cu o dedicare de nezdruncinat, în care opulența nu cunoaște limite și în care exclusivitatea domnește în mod suveran. Aceasta este esența Bijal Resort, un paradis rezervat finilor cunoscători ai artei de a trăi frumos și rafinat, unde luxul transcende simpla cazare pentru a deveni o experiență de neuitat în materie de lifestyle.

Bijal Resort

La Bijal, luxul nu este doar un concept, ci un mod de viață. Cu doar 19 vile amenajate cu rafinament, fiecare dispunând de facilități somptuoase și decorate cu eleganță și bun-gust, oaspeții sunt tratați la un nivel de exclusivitate rar întâlnit în altă parte.

Fie că sunteți în căutarea unui refugiu confortabil cu un singur dormitor sau a unui refugiu spațios cu mai multe dormitoare, fiecare vilă de la Bijal este o reședință exclusivistă, cu piscine private încălzite și saloane elegante în aer liber, învăluite de grădini luxuriante și păduri de pin parfumate.

Bijal Resort

Dar nu doar cazarea somptuoasă face Bijal să se remarce, ci și serviciile de neegalat care transformă fiecare moment într-o definiție a răsfățului pur. Cu un majordom personal aflat la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, 7 zile din 7, niciun capriciu nu este prea extravagant și nicio dorință nu este prea îndrăzneață.

De la organizarea de croaziere private la apus de soare, până la oferirea unor experiențe culinare personalizate, echipa de la Bijal se străduiește să vă transforme fiecare fantezie în realitate.

Bijal Resort

Bucătar-șef decorat cu stele Michelin

Apropo de experiențele culinare, Bijal își propune să satisfacă toate gusturile oaspeților săi stimați. Sub conducerea apreciatului bucătar-șef Theodor Falser, distins cu o stea Michelin, restaurantele Bijal sunt adevărate temple ale deliciului gastronomic.

De la ClubHouse, unde rafinata bucătărie italiană întâlnește flerul internațional, până la BeachHouse, unde fructele de mare proaspete se îmbină cu delicatesele locale într-un paradis maritim, fiecare masă este o simfonie de arome concepute pentru a fermeca și încânta chiar și cele mai pretențioase gusturi.

În plus, Bijal nu este doar un „loc de joacă” pentru gurmanzi, ci și o oază pentru întinerire holistică și activități de agrement. Oaspeții se pot răsfăța cu tratamente balneare de lux la centrul Spa Bioline Jatò, își pot perfecționa jocul pe terenurile de tenis profesionale sau se pot îmbarca în aventuri pline de adrenalină, explorând frumusețea naturală uluitoare care înconjoară stațiunea.

Într-o lume în care luxul a devenit sinonim cu excesul, Bijal Resort se distinge ca un far al eleganței și al sofisticării rafinate și discrete. Aici, în mijlocul frumuseții serene a coastei Antalyei, oaspeții sunt invitați să redescopere arta de a trăi frumos, prilej cu care fiecare moment este impregnat de un sentiment de uimire și potențial. La Bijal Resort, luxul nu cunoaște limite, iar visele devin realitate!

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie