Turul mâncărurilor și vinurilor din lume, în cel mai mare iaht rezidențial

Scris de Ovidiu Posirca
Publicat la data de: 05-09-2019

în: Lifestyle

”The World”, cel mai mare iaht rezidențial din lume, a revenit pe mare după pauza de la începutul anului. Ambarcațiunea este din nou pregătită să găzduiască itinerarii culinare extravagante în toată lumea.

La bordul iahtului se vor afla experți chefi și somelieri invitați din toate colțurile lumii pentru a crea o experiență extraordinară pentru cei aflați la bord. Printre aceștia se numără Soenil Bahadoer în voiajul de la Caliagri la Barcelona și Jonas Andre Nåvik în primul periplu al iahtului spre Japonia.

Nåvik este proprietarul și head chef-ul Fagn, restaurantul cu stele Michelin din Norvegia. Iubitorii de vin vor avea de asemenea parte de o experiență unică deoarece vor avea șansa să-l întâlnească pe Tsushima Kitahara, un producător de sake cu istorie de 13 generații din partea Shichiken Brewery.

Kitahara va găzdui o serie de degustări de sake și discuții tematice care vor duce invitații prin secretele producției acestei băuturi unice din orez.

La bordul ”The World” se află 1.100 mărci de vin, selectate cu atenție din 19 țări. În total, în pivnița aflată la bordul iahtului se găsesc peste 16.000 de sticle.