Ultimul Lamborghini Aventador Ultimae coupé a fost licitat alături de un NFT 1:1

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 12-05-2022

în: AutoNews & Features

Inspirat de performanța SVJ și de eleganța super sport atemporală a modelului S, Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae combină cele mai bune elemente ale ambelor versiuni pentru a crea un echilibru perfect între performanță, dinamism și sofisticare.
Ultimul Lamborghini Aventador Ultimae coupé a fost licitat pe 19 aprilie pentru 1,6 milioane USD împreună cu un NFT 1:1 al aceluiași model, creat de artiștii contemporani Krista Kim și Steve Aoki în colaborare cu agenția globală de storytelling a mărcii [INVNT GROUP].

Automobili Lamborghini avansează pentru a-și electrifica întreaga linie în 2023 și 2024, ceea ce înseamnă că Aventador LP 780-4 Ultimae este la sfârșitul producției. Așa că [INVT GROUP] a intervenit pentru a ajuta Lamborghini să unească designul, muzica și tehnologia de ultimă oră pentru a crea celebrarea perfectă a moștenirii mărcii. Colecționarul care a ajuns să dețină obiectul de colecție Lamborghini 1:1 NFT are, de asemenea, acces la utilități VIP, inclusiv previzualizări virtuale exclusive ale viitoarelor modele Lamborghini în ediție limitată, un tur privat al Muzeului Lamborghini și o întâlnire virtuală cu artiștii Steve Aoki și Krista Kim.

„Lamborghini și comunitatea NFT se potrivesc foarte bine, deoarece împărtășim multe valori”, spune Stephan Winkelmann, Președinte și CEO Lamborghini. „Amândoi suntem inovatori cu spirit tânăr, care caută proiecte neașteptate și soluții tehnologice”.

Aventador LP 780-4 Ultimae/ Roadster: Consum de combustibil mixt [l/100km]: 18,0, emisii CO2 mixte [g/km]: 442 (WLTP EU27).