PANTONE prezice cele 15 culori care vor evidenția toamna și iarna în 2022/2023

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 11-02-2022

în: News

După cum este tradiția, PANTONE a lansat oficial Raportul de tendințe pentru toamna/iarna 2022/2023 tocmai la timp pentru Săptămâna modei de la New York.

Nuanțele din acest an reflectă stilurile de viață hibridizate pe care le-am adoptat încă de la începutul pandemiei, evidențiind nevoia de îngrijire și tactilitate, spații calme și restauratoare, precum și dorința de confort.

Anumite nuanțe strălucitoare ilustrează, de asemenea, modul în care plănuim să îmbrățișăm bucuria, sporind vitalitatea și sărbătorirea vieții în circumstanțe dificile.

Culorile pentru toamna/iarna 2022/2023 contrastează cu dorințele noastre concurente de calm și confort cu energia care stimulează vitalitatea printr-o gamă de culori odihnitoare și reparatoare, în tandem cu tonuri exuberante”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului de culoare PANTONE.

„Pe măsură ce avansăm într-un mediu plin de contradicții, nuanțele pentru toamna/iarna 2022/2023 le permit consumatorilor să se deplaseze fluid între o gamă de nuanțe contrastante, permițându-le să-și exprime în mod spontan cine sunt și cum se simt într-o zi dată.” a adăugat aceasta. Dumneavoastră ce culori dintre acestea vi se potrivesc?