Identiq – un deceniu de medicină dentară de înaltă calitate

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-11-2022

în: It happened

clinica identiq

Clinica Identiq aniversează zece ani de când redă pacienților săi curajul și bucuria de a zâmbi,  cele peste 5.000 de zâmbete adunate fiind inspirație pentru fiecare zi. Magia se întâmplă în patru cabinete de top dotate cu aparatură și tehnologie de ultimă oră în care medicina dentară de înaltă calitate, practicată de cei 12 medici cu diferite specializări, pune în centrul interesului și al preocupării pacientul, nevoile și bunăstarea lui.

Tânăra echipă a Clinicii Identiq acoperă toate domeniile îngrijirii dentare moderne, de la pediatrie stomatologică la chirurgie orală, de la stomatologie estetică la ortodonție, abordarea fiind gândită integrativ, holistic, biologic și funcțional, în mod pluridisciplinar, în fiecare zi.

clinica identiq

Dincolo de știința medicală și de experiență, specialiștii clinicii sunt în egală măsură preocupați să ofere pacienților săi veniți din toate colțurile țării, dar și de la mii de kilometri distanță, confort – prin ambientul relaxant și modern – siguranță și receptivitate la nevoile pe care le au. Din prima clipă, de la prima consultație și până la stabilirea și implementarea planului de tratament, totul se petrece având în prim plan pacientul și nevoile sale atât fiziologice, cât și psiho-afective.

Secretul succesului celor zece ani împliniți de Clinica Identiq pe piața serviciilor stomatologice de înaltă calitate nici măcar nu este un secret. Este vorba de profesionalism și empatie, de compasiune și înțelegere, de corecta informare a pacientului și de alegerea opțiunilor de tratament care se potrivesc cel mai bine problemelor dentare, în acord și cu bugetul personal. Pentru că deviza și convingerea specialiștilor clinicii este că cea mai bună îngrijire din lume nu înseamnă nimic dacă nu este accesibilă.

Energy Expo 10-13 octombrie