Limuzina personală și un Harley Davidson aparținând lui Elvis Presley, scoase la licitație

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-10-2019

în: News

Deși au trecut peste 40 de ani de la moartea sa, Regele Rock ‘n’ Roll-ului, Elvis Presley, a rămas în atenția întregii lumi. Artistul american era un împătimit al mașinilor și motocicletelor, iar de curând au fost scoase la licitație o serie de modele rare din colecția sa motorizată.

Trei vehicule personale ale lui Elvis au fost scoase la licitație la Los Angeles. Printre acestea se află o limuzină Lincoln Continental din 1973. „Uimitoarea limuzină, deținută și utilizată de Elvis însuși, a fost achiziționată după ce artistul a văzut mașina într-un film”, spun reprezentanții casei de licitații Kruse GWS.

Tot la vânzare este și o motocicletă Harley Davidson FLH 1200 Electra Glide, din 1976. Se pare că aceasta a fost ultima motocicletă achiziționată de marele artist. Modelul era expus la Muzeul Pioneer Auto din Dakota de Sud, încă de la sfârșitul anilor ’80.

La licitație va fi scos și un model pick-up GMC pe care Elvis l-a cumpărat în 1967. Între timp, mașina a fost restaurată complet.

Casa de licitații nu a comunicat ce sumă estimează că s-ar putea obține pentru cele trei vehicule, însă oferta s-ar putea dovedi una extrem de populară.