„First Instinct” by Abercrombie & Fitch

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-10-2016

în: It happened

Abercrombie & Fitch a lansat parfumul „First Instinct”

 

Abercrombie & Fitch a sosit și în România și a lansat alături de Douglas parfumul pentru bărbați dezvoltat exclusiv cu Inter Parfums.  Inspirat de acel prim moment de atracție, atunci când lumile a doi oameni se ciocnesc și o scânteie este aprinsă, „First Instinct”, este interpretarea entuziasmată a primei vederi și a sentimentului de conexiune inițială. Bărbatul care poartă „Primul Instinct” este în mod natural atrăgător, încrezător și nu se teme să-și exprime sentimentele cele mai profunde. Îi place să riște mult, este sigur pe el  si te poate capta cu energia lui și farmecul fără efort. „Primul Instinct” va transporta purtătorul și partenerul său înapoi în acel loc unde chimia a fost simțită pentru prima oară, iar întâia lor atracție a luat formă.

savethedate

Cu o bază de chihlimbar și mosc, piper Szechuan în notele de mijloc, și note de vârf bazate pe gin & tonic și pepenele galben kiwano, „First Instinct” este un amestec modern masculin. Înrădăcinat în patrimoniul Abercrombie & Fitch, ambalajul parfumului demonstrează o extraordinară atenție la detalii. Forma curată a sticlei are un element de design unic, cu o suprafață ondulată pe partea din față și din spate, în timp ce claritatea sticlei lasă nuanța parfumului să își croiască drumul. Accentele de argint ale capacului inscripționat din metal și placa branduită, pe de o parte a sticlei, dă ambalajului o declarație de stil puternic.

abercrombie-main af-fragrance

Familia de parfumuri din care „First Instinct” face parte este Feriga Aromatic Chihlimbar. Selectată pentru bărbatul care trăiește prin primul său instinct, această modernă, senzuală ferigă orientală se mândrește cu o construcție nouă masculină extrem de stratificată. Notele de vârf ale parfumului, Gin & Tonic Electric combinat cu pepene galben kiwano, produc aroma ce duce la amplificarea momentului, adrenalinei și a optimismul proaspăt, tineresc. La mijloc, piperul Szechuan aprinde scânteia pentru a pregăti atracția magnetică în timp ce frunzele de violete aduc profunzime și o poftă interesantă de citrice care captează masculinitatea caldă si texturată. Notele de bază, Moscul Sueded împletește senzualitatea cu chihlimbarul brut elegant, construind o tensiune entuziasmată și pur dependentă, care nu poate fi oprită. Parfumul este disponibil în exclusivitate în magazinele Douglas și în magazinul online www.douglas.ro.