Swiss Diamond, vinde şi cumpără ceasuri de lux şi diamante 

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-05-2016

în: Jewels & Watches

Inspirată de o pasiune de familie pentru ceasuri și bijuterii de lux, Swiss Diamond urmează ca angajament valorificarea fiecărei piese prin considerație atât pentru prestigiul semnăturii și însemnătatea metalelor, a diamantelor și a măiestriei ce-i confirmă unicitatea, cât și pentru rolul său de puternic activ investițional. 

DSC_4676

Într-o piață în care procedurile obișnuite de atestare, precum pilirea pieselor, sunt transpuse dezonorant creațiilor haute horlogerie sau haute joaillerie, iar semnături precum Cartier sau Van Cleef & Arpels nu influențează valorificarea, primind același tratament în funcție de gramajul metalului sau al diamantelor, Swiss Diamond respectă o certificare complexă care acoperă totalitatea atributelor ce recomandă autenticitatea pieselor și un preț corect. 

Astfel, Swiss Diamond vă invită într-un mediu în care atmosfera este dominată de strălucire și lux, în condiții optime de siguranță. Achiziţiile de diamante şi ceasuri se desfăşoară prin evaluare imediată şi gratuită. Mai mult decât atât, pentru a   oferi experienţa unui serviciu personalizat, Swiss Diamond propune deplasarea agenților evaluatori la domiciliul sau biroul clienţilor, în condiţii de maximă confidenţialitate. 

 DSC_4702

Swiss Diamond vine în întâmpinarea clienţilor prin achiziția pe loc a pieselor sau prin servicii de împrumut financiar, în condiţiile stabilite de lege, prin oportunitatea păstrării obiectelor cu valoare sentimentală oferite către amanetare până în momentul achitării creditului.

Pentru a păstra transparenţa unor servicii de excepție, toate obiectele lăsate în incinta Swiss Diamond sunt atent verificate cu cele mai performante instrumente, fotografiate şi descrise în cele mai mici detalii, urmând să fie ulterior sigilate şi păstrate asemenea unor produse de valoare.

Swiss Diamond, din pasiune pentru excelență! Pentru mai multe detalii sunați la 0757 333 888 sau 0758 223 403.

Swiss Diamond

Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 24 

Facebook: Swiss Diamond 

office@swissdiamond.ro 

www.swissdiamond.ro  

Galerie Foto