Cel ma scump ceas din lume – Graff Diamonds „Hallucination”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-07-2014

în: Jewels & Watches

The-Graff-Hallucinationнd

Graff Diamonds sunt cunoscuţi pentru piesele exclusiviste pe care le crează. Bijuterii britanici au realizat până acum numeroase ceasuri cu adevărat deosebite. De această dată însă, au confecţionat o piesă aparte, un ceas care este acoperit cu cele mai rare diamante.

Acesta ajunge la preţul de 56.582.460 $ şi poate fi numit cu uşurinţă cel mai scump ceas creat vreodată. Ceasul are 110 carate şi diamante rare, multicolore, care strălucesc în lumină cu irizații infinite. Pentru realizarea exclusivistei piese, a fost nevoie de o întreagă echipă de designeri, gemologi și meșteri artizani, dar și mii de ore de muncă.

Piesa a fost prezentată la Baselworld în Elveţia, acest târg fiind cunoscut ca cel mai prestigios din întreaga lume. „Modelul Graff Hallucination este o capodoperă sculpturală, o celebrare a miracolului diamantelor colorate” , a declarat Laurence Graff, președinte și fondator al Graff Diamonds. „De mulți ani îmi doream să creez ceva cu adevărat remarcabil, care să întruchipeze pasiunea noastră arzătoare pentru diamante. Modelul Hallucination mi-a transformat visul în realitate.”The-Graff-Hallucination-1