Rouge Allure Laque by Chanel, nuanțe vibrante care durează mai mult pe buze

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 10-05-2021

în: Beauty

Rouge Allure Laque by Chanel

Chanel, marca iconică a modei și simbolul noțiunii de chic franțuzesc, vă oferă ocazia să vă delectați nu doar cu parfumuri de lux, ci și cu produse de skincare și produse de machiaj.

Rouge Allure Laque

Astfel, Chanel prezintă Rouge Allure Laque, pentru o nuanță a buzelor rezistentă, oferind strălucire și intensitate extremă: o textură ultra-confortabilă, ușor de aplicat și de purtat, pentru a vă accentua puterea de atracție și a vă spori încrederea în sine. 

Galerie Foto

O strălucire de satin, culoare intensă și confort inegalabil. Un ruj lichid cu un luciu excepțional, Rouge Allure Laque împacă toate contradicțiile într-o singură creație. Formula sa fluidă se contopește cu buzele și vă îmbracă zâmbetul în eleganță în orice circumstanțe. 12 ore de culoare, strălucire satinată și hidratare, 8 ore de confort și moliciune. De dimineața până seara, buzele rămân impecabile.

Delicată și cremoasă, textura sa îmbrățișează buzele și urmează lin mișcările lor naturale. Rezistentă la apă, formula rezistă, de asemenea, la frecare. Fluidă și suplă, aceasta este compusă din doi agenți: primul captează pigmenții pentru o strălucire a culorii care rămâne neschimbată, în timp ce al doilea izolează un amestec de uleiuri pentru un luciu permanent. 

Rouge Allure Laque

Energică, densă și flamboaiantă, culoarea își exprimă deplina intensitate printr-un mix ingenios de pigmenți unici. La aplicare, un ulei volatil se evaporă, lăsând pe buze doar o strălucire vibrantă.

Pe lângă faptul că oferă un luciu extrem și o culoare intensă, Rouge Allure Laque îngrijește buzele și le învăluie în confort. Hidratate timp de 12 ore, acestea rămân moi și catifelate, fără senzație de strângere. Bariera pielii buzelor este perfect conservată cu ajutorul unui complex antioxidant din lemn de Sappan și vitamina E.

Tubul Rouge Allure Laque se prezintă într-o gradație lucioasă de lac negru cu un finisaj transparent care dezvăluie nuanța unică din interior. Aplicatorul său curbat, de înaltă precizie, cu vârf de burete ultra-moale, se adaptează la forma buzelor pentru a livra cantitatea potrivită de produs, printr-o aplicare mai ușoară ca niciodată.