Chanel deschide un nou concept store în București

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-08-2016

în: Beauty

Baneasa CHANEL 1

Cunoscuta casă de modă Chanel a inaugurat un nou magazin în Băneasa Shopping City, dedicat iubitorilor de parfumuri și produse de îngrijire a pielii. Amplasat într-un spațiu generos, noul concept store aduce laolaltă cunoștințele experților Chanel, pentru a oferi clienților o experiență unică.

Parfumurile, produsele de make-up și de îngrijire a pielii sunt atent selecționate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unei femei moderne, pasionată de lux și de calitate.

În ceea ce privește designul magazinului, s-a păstrat tradiția casei Chanel, prin combinația de alb cu negru lăcuit, interiorul fiind realizat într-un stil minimalist, asemeni unui „beauty boutique”.

Baneasa CHANEL 5

Les Exclusifs de Chanel

În cazul casei de modă Chanel, parfumurile, la fel ca moda, au făcut întotdeauna diferența. Se pune accentul pe mister și pe eleganță, ceea ce o face pe femeia Chanel de neuitat și parfumul acesteia – de neînlocuit.

Les Exclusifs de Chanel este o colecție de parfumuri rare, pline de istorie, ce întruchipează perfect destinul excepțional al acestora. Colecția, disponibilă în cadrul noului concept store deschis în București, include și ultimul parfum apărut, denumit Misia, ce face parte din cele 15 arome în ediție limitată. Creat de parfumierul casei Chanel, Olivier Polge, în colaborare cu Fragrance Laboratory, Misia este un omagiu adus uneia dintre cele mai bune prietene ale lui Coco Chanel, Misia Sert.

CREATORS-Ernest BEAUX-Henri ROBERT-Olivier Polge

Bois des Iles, Sycomore, N°22, Coromandel… practic, fiecare aromă are un element surprinzător ce te face să vrei să descoperi mai mult. De la Ernest Beaux la Jacques Polge, de la un parfum la altul, tradiția casei de modă Chanel a rămas neschimbată. Spiritul de atunci este încă prezent, ilustrând luxul pur și atitudinea plină de încredere ce reușesc să transcendă granițele timpului și ale modei.

Colecția de parfumuri se află în strânsă legătură cu cele mai dragi momente, simboluri sau amintiri ale lui Coco Chanel, fiecare aromă fiind transpunerea unei povești în ceva real. În fapt, prin această colecție, istoria casei de modă devine parte din realitatea femeii Chanel.

Chanel-Paris

 

Make-up & Skin care

În incinta noului concept store, în zona special dedicată produselor de machiaj și de îngrijire a pielii, trei experți Chanel și un make-up artist sunt pregătiți să ofere asistență fiecărei femei care intră în magazin în căutarea produsului perfect pentru nevoile ei. De asemenea, în zona de skin care, va fi prezent în fiecare zi un specialist în îngrijirea tenului, pentru a diagnostica eventualele probleme și a oferi un sfat avizat.

 

Baneasa CHANEL 2 Baneasa CHANEL 3 Baneasa CHANEL 4