INFRAFIT – Arta prevenției și șansa la viață 

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-05-2016

în: Interviuri

Raluca Iliescu, cea care a dezvoltat în România conceptul INFRAFIT – detox și biomedicină cuantică – a reușit să genereze excelență într-un domeniu care nici nu exista în țara noastră acum câțiva ani. Și a reușit acest lucru pentru că a avut ca punct de plecare propriile sale nevoi de sănătate. După ce s-a confruntat cu un diagnostic șocant și cu limitările medicinei clasice, după ce a descoperit biomedicina cuantică prin ale cărei „taine” s-a vindecat și recuperat total, Raluca Iliescu și-a resetat complet viața, ierarhia de priorități și cariera, cu scopul de a oferi și altora șansa la sănătate, la viață și la starea de bine. S-a metamorfozat dintr-o corporatistă convinsă, într-un antreprenor full-time în domeniul sănătății.

_MG_6220 as Smart Object-1

– Acum patru ani, ați adus în premieră pe piața din România franciza internațională Infrafit. Tot atunci ați înființat și centrul cu același nume, care s-a extins an de an, până s-a transformat într-o clinică medicală cu abordare complexă. Astăzi, centrul Infrafit este singurul din țară care propune terapii de prevenție, detox, dar și diagnostic și tratament non-invaziv, prin care se pot vindeca majoritatea patologiilor. Care e povestea acestui proiect și care au fost etapele parcurse până în prezent?

Acum câțiva ani, m-am confruntat cu o problemă medicală, care, deși aparent terifiantă, mi-a schimbat de fapt în bine viața și mi-a resetat prioritățile. Se spune că nimic nu este întâmplător, iar faptul că am depășit cu bine acea „răscruce” a fost exclusiv voința lui Dumnezeu. Acum mi-e clar că El avea alte planuri cu mine și trebuia să mi le transmită cumva, chiar și radical. Astfel că am renunțat la 12 ani de carieră corporatistă în industria tutunului și am ales să devin un ambasador al sănătății în toate abordările și formele ei. Mi-am dedicat toate resursele proiectului Infrafit și am înființat centrul cu același nume, prin care pot ajuta la rândul meu alți oameni. Este o satisfacție colosală să poți oferi sprijin celor în nevoie, să le poți oferi răspunsuri, un diagnostic corect, dar mai ales soluții prin care să-și recâștige sănătatea sau prin care să-și rezolve probleme precum dezechilibre emoționale, de greutate sau aspect. Și acest lucru este posibil, pentru că abordarea Infrafit se concentrează în primul rând pe cauzele reale și responsabile de declanșarea bolii și a simptomatologiei. Noi nu tratăm doar simptomul/efectul, chit că ne referim la patologii medicale sau doar la o creștere în greutate, ci cauzele reale din spatele lor.

În ceea ce privește etapele proiectului, ne-am extins câte puțin în fiecare an. Am făcut-o prin pași mici pentru că am avut nevoie în primul rând de timp pe care să-l dedicăm documentării, pregătirii și formării echipei. De multe ori privesc retrospectiv și-mi aduc aminte cu nostalgie de fiecare episod în parte. Fiecare bucurie sau dezamăgire, fiecare realizare sau eșec, fiecare moment în care am sărbătorit un succes sau m-am lovit de greutăți, toate au venit cu lecții de viață și acumulare de experiență pentru care sunt atât de recunoscătoare. 

Am crezut în acest proiect din clipa în care era doar o simplă idee, am știut și am simțit că asta este menirea mea și mi-am găsit determinarea și voința să-l pun în practică. N-a fost ușor din niciun punct de vedere, însă ce este ușor în viață, până la urmă?

Am fondat centrul Infrafit în noiembrie 2012 și, timp de un an, acesta a fost dedicat exclusiv tratării problemelor metabolice și de nutriție. În decembrie 2013, după un lung proces de pregătire și specializare, de extindere și de reorganizare, atât a locației, cât și a echipei, am reușit să transform Infrafit în unicul centru de detoxifiere din România la acea vreme, păstrând – evident – și serviciile anterioare acestei extinderi. La sfatul consultanților noștri, m-am concentrat pe servicii și terapii elaborate, tehnologie și echipamente medicale de ultimă generație, dar și o echipă complexă de medici și specialiști în acest domeniu. Tot atunci am înființat și un laborator modern de nutriție raw vegan, alcalinizantă și antioxidantă.

_MG_6070 as Smart Object-1

În noiembrie 2014, am mai făcut un pas în dezvoltarea acestui concept, inaugurând primul departament de biomedicină cuantică din țară, sub îndrumarea și coordonarea unei autorități în domeniu: Prof. Dr. Emilian Dobrea. Acesta este medicul, dar mai ales „omul” care mi-a salvat viața și, în același timp, unul dintre medicii care m-au sprijinit necondiționat în tot ce am realizat până acum în acest proiect. În același an am încheiat și câteva colaborări cu diverse laboratoare din Italia și SUA, unde interpretăm anumite investigații făcute local.

La un an distanță, adică în 2015, am extins serviciile prin înființarea unui departament de medicină estetică non-invazivă, obținând în exclusivitate în România și acreditarea prestigiosului brand Susanne Kaufmann. Tot în 2015 am finalizat și aripa destinată cazării, pentru pacienții din țară și din afara ei și ne-am extins prin francizarea Infrafit în Iași, Dubai și Doha – Qatar.

Sigur că nu am făcut și nici nu fac totul singură. Eu sunt „dirijorul” orchestrei, ca să mă exprim așa, însă medical și tehnologic vorbind, există o echipă de medici și consultanți din București, Milano, Chicago și Montreux, care m-a consiliat și sprijinit continuu în deciziile luate și care îmi este alături în permanență. De asemenea, implementarea tuturor serviciilor, a terapiilor și programelor de orice fel este în strânsă conexiune cu echipa locală, căreia i se datorează un procent semnificativ din succesul pe care-l avem. 

 

– Planurile de tratament regăsite în cadrul centrului sunt concentrate pe mai multe segmente, de la diagnostic, terapii de vindecare, detoxifiere, control al greutății, prevenție, până la regăsirea și menținerea stării de bine fizice și emoționale. Care este protocolul ce se află la baza fiecărui segment în parte?

Protocolul nu este general valabil. Fiecare program în parte este individualizat în funcție de nevoile și obiectivele fiecăruia, de recomandarea medicului, de vârstă, sex, stil de viață și istoric medical. Totul se face sub supraveghere medicală și de specialitate. Pentru a detalia, am mai multe exemple, cum ar fi:

  • Dacă ne referim la pierderea în greutate și în centimetri, centrul Infrafit dispune de unica tehnologie la ora actuală din lume care reușește să repare adevăratele cauze responsabile de acumularea kilogramelor nedorite sau de blocajele care apar deseori în procesele de slăbire. Aceste cauze se pot regăsi ori în funcționarea defectuoasă a metabolismului de ardere a grăsimilor, care odată cu vârsta și stilul de viață haotic obosește, facilitând creșterea în greutate și anumite blocaje, ori în supraîncărcarea organismului cu toxine care generează aceleași efecte. Odată ce reparăm „rădăcina problemei”, procesul de pierdere în greutate și centimetri se derulează într-un ritm biologic corect, iar greutatea optimă se obține rapid, într-o manieră naturală, fără ca măcar să apelăm la diete, înfometare sau să ne agresăm organismul în vreun fel. Dietele nu sunt recomandate în paralel cu această terapie, dat fiind faptul că în timpul unei diete se consumă zahărul din sânge, pe când în timpul terapiei InfrafitX se consumă exclusiv grăsimea, care este transformată în sursă primară de energie pentru organism. Ambele opțiuni derulate în același timp nu fac „casă” bună împreună. Iar în momentul în care se atinge obiectivul dorit, nu se mai acumulează kilograme nedorite nici în caz de potențiale excese, căci arderile de grăsime și consumul caloric sunt mult accelerate, iar metabolismul este readus înapoi la vârsta cronologică (cea reală, din buletin adică). Această tehnologie InfrafitX este brevetată și omologată la nivel mondial, deținând inclusiv aprobarea FDA (US Food and Drug Administration).
  • Pentru tratarea oboselii, digestiei defectuoase, a problemelor de piele, pentru creșterea imunității și a nivelului de energie, dar și pentru alcalinizarea terenului biologic și reglarea pH-ului, personalizăm programe detox care abordează tot înlăturarea cauzei, adică supraîncărcarea cu toxine. Acest lucru se împarte în mai multe etape, de la nutriție specifică alcalinizantă și antioxidantă, până la nutriție complet lichidă, alături de procedeele obligatorii de eliminare a toxinelor din colon, ficat, rinichi, sistem limfatic, sistem sudoripar și piele. Această purificare a organelor interne are loc cu ajutorul unor metode tehnologice revoluționare și non-invazive. Aici se adaugă și diverse investigații medicale de specialitate, în cazul în care medicii recomandă astfel.
  • Pentru un diagnostic corect, dispunem de investigații pe baza propriului ADN (sânge, salivă și urină) sau pe bază de biofeedback frecvențial. Prin aceste analize se descoperă cauzele reale în primul rând, ulterior putându-se stabili un plan de tratament prin biomedicină cuantică. Acestea sunt proceduri ultra-avansate, unice în țara noastră, omologate de Ministerul Sănătății la nivel de România, UE, Mexic și Israel.
  • Pentru vindecarea oricăror patologii, avem la dispoziție departamentul de biomedicină cuantică, datorită căruia putem trata și cauza, nu doar simptomul, ceea ce nu doar că oprește evoluția oricărei boli, dar ne ferește și de recidive în orice aspect.
  • Dacă ne referim la metode de înlăturare a insomniilor, nervozității, dezechilibrelor emoționale, migrenelor și anxietății, ne concentrăm de asemenea pe repararea cauzei, și anume pe reechilibrarea psihosomatică, ce generează ameliorări semnificative până la eliminarea completă a tuturor acestor repercusiuni derivate din stresul cotidian. Tehnologia pe care o folosim în acest scop se numește Biodream și se concentrează pe schimbarea psihosomatică prin terapia luminii, într-un mod total non-invaziv. Pare într-adevăr un sistem cel puțin la fel de magic precum mașina timpului, însă mecanismele care-i stau la bază nu se leagă în niciun caz de magie, ci de studii complexe, efectuate pe parcursul a zeci de ani de specialiști, medici și fizicieni dornici să descopere un remediu pentru supărătoarele dezechilibre la nivel psiho-neuro-imuno-endocrin, dar și pentru întărirea vitalității fizice și mentale, pentru îmbunătățirea performanței atletice, a reflexelor și nivelului de atenție și pentru oxigenarea optimă a țesuturilor. Această terapie creează un suport moral existențial care pune bazele entuziasmului și optimismului. Ca atare, pacienții devin motivați și încep să vadă „partea plină a paharului” atât în ceea ce privește propriul corp, cât și sub aspectul stării lor generale.
  • Pentru întinerirea pielii și lifting facial, nu abordăm terapii pe bază de botox, ci programe anti-aging personalizate, pe bază de terapii și cocktail-uri organice cu minerale și vitamine sau game complexe de îngrijire în care tradiția și inovația se îmbină într-o manieră originală și care au fost dezvoltate în colaborare cu dermatologi renumiți, care au dedicat nenumărați ani studierii celui mai mare și sensibil organ al omului – pielea.

În paralel cu toate aceste protocoale, evident că există și suportul medicilor cu specializări conexe pentru programele și serviciile pe care le putem oferi noi în acest moment, și anume psihologi, medici nutriționiști, endocrinologi, interniști, generaliști, esteticieni, imunologi și alergologi.

_MG_6177 as Smart Object-1

– Infrafit propune o abordare complexă și puternic argumentată medical în ceea ce privește detox-ul. Povestiți-ne cu ce diferă de altele promovate pe piață la ora actuală.

Întreaga echipă, cât și eu, personal, ne-am pregătit temeinic în acest domeniu, vizitând centre de prestigiu din întreaga lume și învățând de la experți că un protocol detox corect și coerent este acela care concordă cu o logică biologică perfectă și care îmbină tehnologiile de eliminare a toxinelor cu o nutriție specifică, alcalinizantă și antioxidantă.

Terapiile și procedeele pentru curățarea organismului pe interior, precum și cele aferente pierderii în greutate sau echilibrării emoționale constituie, de fapt, baza prevenirii bolilor cu tendință degenerativă. Când toxinele sunt stocate și păstrate în organism ani de zile, generează în timp acidoză în sânge, precum și un teren biologic propice dezvoltării bolilor și problemelor grave de sănătate. La Infrafit, programele sunt astfel concepute încât să genereze un teren biologic optim, să sprijine metabolismele care cresc vitalitatea, imunitatea și care asigură regenerarea organismului.

Am remarcat, într-adevăr, că în România sunt mulți care promovează exclusiv nutriția lichidă, adică sucurile, ca fiind un așa-zis program detox, ori acest lucru este complet neadevărat și nefondat medical. În primul rând, pentru că detox-ul ca și concept presupune curățarea organelor interne, care se face exclusiv prin terapii și procedee tehnologice specifice, iar în al doilea rând, pentru că un consum bazat exclusiv pe lichide generează un repaos total al sistemului digestiv, ceea ce conduce la stoparea mișcărilor peristaltice (intestinale) în maximum 48 de ore. Poate părea inofensiv, însă a consuma doar lichide mai mult de 48 de ore, fără terapiile specifice de curățare în primul rând a colonului și ulterior a rinichilor, ficatului, pielii, sistemului limfatic și a glandelor sudoripare generează o recirculare masivă a toxinelor în organism, ceea ce produce mai mult rău decât bine.

Ca atare, un program detox corect și coerent, oriunde ar fi el urmat în lume, trebuie să debuteze obligatoriu cu un consult medical de specialitate – și aici nu mă refer la consiliere de nutriție sau psihologică, ci la un consult făcut de către un medic internist care să poată identifica orice potențială contraindicație sau limitare în a urma procedurile specifice detoxifierii interne sau a nutriției. Spre exemplu, fiecare terapie în parte are contraindicații medicale, iar dacă abordăm subiectul etic și medical, aceste aspecte trebuie evaluate de către un medic specialist. Abia după acest prim consult de validare medicală se poate stabili un plan personalizat care să includă de la investigații suplimentare dacă este cazul, până la cele trei etape aferente unui protocol detox și durata fiecăreia: pre-detox-ul (pregătirea organismului), programul detox în sine și post-detox-ul (revenirea la alimentația normală).

Sucurile nu reprezintă o detoxifiere în sine, ci doar o metodă de a sprijini regenerarea celulară pe un teren biologic în curs de purificare. Pentru că, în momentul în care demarăm curățarea organelor interne, organismul devine receptiv în a absorbi absolut tot ceea ce-i oferim. În aceste condiții, sucurile sunt mai mult decât benefice pentru că, preparate corect, rolul lor depășește hidratarea și vitaminizarea, concentrându-se pe regenerarea fiecărui organ în parte conform ritmului biologic zilnic. La Infrafit, fiecare rețetă în parte corespunde unui interval specific al zilei și conține o explozie de nutrienți, vitamine, oligoelemente și sute de enzime care reprezintă „scânteia” metabolismelor în mitocondrii, ceea ce generează vitalitatea, imunitatea și regenerarea celulară.

Prioritățile noastre sunt pacientul și rezultatele, ca atare n-am conceput nimic „după ureche” sau după „trend-ul pieței”. Am urmat 100% sfatul medicilor și consultanților centrului și facem totul ca la carte.

 

– Ce v-a determinat să includeți investigaţia BEV, bazată pe propriul ADN?

Am inclus această investigație în serviciile oferite de către centrul Infrafit, pentru că, din punct de vedere al prevenției, reprezintă un „must”. Tratamentul timpuriu permite prevenirea înainte de apariția simptomelor și a efectelor secundare. Aplicarea medicinei preventive în mod corect ne ajută să trăim mai mult și să avem o calitate superioară a vieții.

BEV este un instrument prețios și ultra-performant de diagnosticare, prevenție, supraveghere și corecție a oricărui dezechilibru celular. Este, de altfel, unica metodă la ora actuală în măsură să stabilească bioterenul, să evalueze indicele de risc sau distanță față de valorile ideale ale stării normale. Putem identifica orice, dar mai ales anticipa potențialul și predispoziția la boli și, astfel, fiind conștienți de riscuri, putem lua măsuri de prevenție sau întârziere a acestora.

Prin această investigație se detectează orice dezechilibru, dar și tendința de îmbolnăvire, inclusiv riscul de malignitate, poliglobulie, tromboză, deficiențe minerale, anemie, diabet, probleme acute ale ficatului, vezicii biliare și pancreasului, micoză, presiune ridicată a sângelui în alcaloza mezenchimă, boli cardiovasculare, osteoporoză, deficiență cognitivă, acidoză, boli legate de sistemul imunitar, alergii sau boli autoimune, boli metabolice, maladii ambientale/toxicologice, boli de inimă/circulatorii, boli ale sistemului nervos (CFS, MS), boli cronice/toxice ale organelor digestive, boli degenerative ale sistemului scheletic, infecții virale și bacteriene inflamatorii.

 

– Care este „vedeta” tehnologică din clinica Infrafit care se bucură de recunoașterea comunității științifice internaționale și care sunt aplicațiile sale terapeutice?

Dacă „vedeta” reprezintă deținerea aprobărilor UE și FDA și a brevetelor de invenție aferente, recunoscute și omologate mondial, aș putea spune că toate sistemele tehnologice de care dispune centrul Infrafit se încadrează în acest segment. Dacă „vedeta” reprezintă pe deasupra acestor recunoașteri și capacitatea de a oferi un diagnostic corect 100% și a oferi o șansă la viață și însănătoșire, poate chiar unică, atunci această „vedetă” este categoric departamentul de biomedicină cuantică și sistemele aferente lui.

 

– Clinica Infrafit se mândrește cu unicul departament de biomedicină cuantică în arealul clinic din România. Este considerată medicina viitorului, datorită rezultatelor pur și simplu inimaginabile, și uneori unica șansă la viață sau însănătoșire, reușind în ultimii ani performanțe uluitoare. Ce înseamnă de fapt biomedicina cuantică, pe înțelesul pacienților, și ce boli poate vindeca?

În acest itinerar personal al vindecării și recuperării medicale totale, am descoperit o mulțime de taine absolut noi pentru mine la vremea aceea. Am avut curiozitatea și ulterior determinarea să găsesc soluția optimă de a îmbina toate aceste descoperiri într-o coerență holistică și o logică biologică absolută, cu scopul de a le oferi și altora posibilitatea unui diagnostic corect 100%, a unor terapii de vindecare, recuperare și mai ales de prevenție.

Biomedicina cuantică este știința, practica și arta vindecării, care nu este doar complementară sau alternativă, ci este o formă fundamentală a medicinei tradiționale care poate ajuta pe oricine și poate trata orice boală. Misiunea sa nu este de a suprima sau a pune „leucoplast” pe simptome. Dimpotrivă! Biomedicina cuantică are un obiectiv unic: identifică tulburările, dezechilibrele din sistemul uman de reglare, ajunge la originea lor și le vindecă.

Biomedicina cuantică nu este în niciun caz o filosofie „new age”, ci un tip de medicină care a fost folosită, perfecționată și rafinată în decursul a mii de ani de către cei mai mari maeștri din istorie. Însuși fundamentul său se bazează pe fiziologie și pe procesele corpului până la nivelul celular. Prin biomedicina cuantică suntem capabili să identificăm disfuncțiile proceselor biologice ale organismului și să îi permitem acestuia să se restabilească. În acest caz, organismul nu are nevoie să se exprime prin intermediul „simptomelor”. Aceasta pentru că formula comună în medicina modernă este doar să privim un anumit simptom și să-l tratăm ca pe o entitate în sine. Biomedicina cuantică, deși ia în considerare diagnosticul și simptomul, are ca obiectiv principal identificarea cauzei care a declanșat boala. Acest tip de medicină investighează dincolo de teoria germenilor ca fiind cauza principală a oricărei boli. Este vorba despre terenul uman și despre motivul pentru care organismul nu a fost capabil să lupte împotriva unui anumit agent patogen sau împotriva celulelor canceroase, în mod natural. Spre exemplu: în caz de tuse, în medicina modernă se recomandă sirop sau medicație. În cazul unei tumori, chist etc., în medicina modernă se recomandă extirparea chirurgicală. Biomedicina cuantică nu se concentrează doar pe manifestare, ci și pe cauzele reale care au declanșat aceste manifestări și simptome. Pentru că degeaba este suprimat simptomul dacă adevărata cauză rămâne în organism. Ea va produce recidivă la un moment dat.

 

– Cine este Prof. Dr. Emilian Dobrea, cel care conduce la Infrafit departamentul de biomedicină cuantică?

Prof. Dr. Emilian Dobrea este medicul care mi-a salvat acum câțiva ani viața.

Este un medic român, specializat în România în endocrinologie și ginecologie. A plecat din țară în timpul regimului comunist pentru că a simțit că aici nu-și poate desăvârși pregătirea profesională și toate ideile despre o medicină modernă, non-invazivă și de cercetare a cauzelor. A ales Italia, unde i-au fost reconfirmate titlurile medicale de către universități de prim rang și unde și-a stabilit reședința. A demarat o muncă intensă de cercetare, acolo existând deschidere pentru acest segment. Ulterior, a continuat cercetările medicale în SUA și Mexic. Ca rezultat al acestor eforturi profesionale și personale, a dobândit o experiență deosebită și a realizat cercetări și descoperiri de mare valoare medicală, într-un segment al medicinei în care se concentrează toată lumea modernă: biomedicina cuantică și integrativă.

În 2015, am reușit să-l conving să revină în țară, după o absență de 35 de ani. Acum își împarte timpul între România, Mexic și Italia, unde deține clinici în acest domeniu.

În afara României, domeniul în care a realizat cercetări medicale și invenții este unul de foarte mare interes și promovat pe scară largă în toate sectoarele medicinei moderne. El vine să completeze sau în unele cazuri să soluționeze ceea ce prin medicina clasică nu are soluții. Sunt țări precum Germania, SUA, Rusia, Israel, Mexic, Italia și multe altele care alocă fonduri semnificative pentru dezvoltarea și implementarea acestui tip de medicină. Prin invențiile pe care le-a realizat se reușește marea performanță de a rezolva anumite aspecte care până în acest moment nu au avut soluție – și aici mă refer la modalitatea de diagnostic și tratament al unor afecțiuni grave.

_MG_6072 as Smart Object-1

– În ce branduri de lux, din orice domeniu, vă regăsiți?

S-ar putea să sune atipic, însă de ceva timp eu nu mă mai regăsesc nici pe mine, și nici definiția luxului în branduri. Pentru mine, luxul suprem, spre exemplu, înseamnă să-mi pot menține sănătatea în ziua de astăzi, când suntem cu toții într-atât de bombardați cu factori nocivi din toate direcțiile și când trăim pe „fast forward”. Lux mai înseamnă să-mi pot organiza timpul și viața așa cum consider, să mă înconjor exact de oamenii pe care-i doresc lângă mine și să duc cât mai puțin grija zilei de mâine.

 

– Ce loc dintre cele vizitate v-a oferit un echilibru energetic de impact și ce destinație ați dori să descoperiți în viitor?

Destinația în care m-aș întoarce oricând cu același entuziasm ca prima oară rămâne Tulum, în Mexic. Prefer locurile în care să găsesc soare și mare, dar și atracții turistice și mi-aș dori să văd întreaga lume în viața asta. Consider călătoriile ca fiind o investiție de valoare și o adevărată hrană sufletească.

 

– Cum intenționați să dezvoltați Infrafit în viitor, ținând cont de ritmul de extindere accelerat și de proiectele avute în vedere?

Suntem în discuții avansate cu statul emiratez, pentru un proiect de proporții despre care voi  povesti la momentul oportun. În paralel, dezvoltăm deja un laborator pentru depistarea anumitor cauze generatoare de patologii grave. În momentul actual mai există trei astfel de laboratoare în toată Europa.

Am demarat și o platformă de seminarii și congrese prin care să informăm și să educăm asupra biomedicinei cuantice și a rezultatelor pe care le poate genera. Primul seminar în acest sens va avea loc pe data de 11 iunie la Institutul Național de Statistică din București și speakerii invitați sunt nume sonore din domeniul biomedicinei cuantice internaționale, dar și al medicinei clasice. Am înființat deja și un atelier de cursuri dedicat medicilor din toate domeniile doritori să-și extindă metodele de diagnostic și tratament non-invaziv.

 

L-am rugat pe Prof. Dr. Emilian Dobrea să ne acorde un scurt interviu pentru a discuta despre invenția de factură mondială la care este co-creator și cu ajutorul căreia se cercetează, diagnostichează și tratează pe sistem integrativ (holistic) foarte multe probleme de sănătate – sistem care există acum și în România, prin intermediul clinicii Infrafit.

Prof. Dr. Emilian Dobrea – specializat în Endocrinologie, Ginecologie, Biomedicină Cuantică și Integrativă. Consultant științific și co-inventator de aparatură medicală prin care se cercetează, se diagnostichează și se tratează diverse boli, non-invaziv, geognostic și holistic. Colaborator asiduu la diverse institute de cercetare internaționale și medic consultant al multor spitale de prestigiu europene și de pe continentul nord-american. Deține numeroase brevete omologate și recunoscute mondial, este membru al Colegiului Medicilor din Italia și România – și are o experiență medicală de 45 de ani.

 _MG_6337 as Smart Object-1

– Domnule Prof. Dr. Emilian Dobrea, dețineți un brevet de invenție recunoscut mondial și aprobat de Ministerul Sănătății în UE, Israel și Mexic. Ce presupune un astfel de brevet și căror patologii se adresează invenția dumneavoastră?

Acest brevet de invenție s-a materializat în ani de cercetare, verificări și testări multiple, care au avut rolul de a dovedi incontestabil realitatea și rezultatul cercetărilor mele. Au fost parcurse toate etapele legale și medicale în a demonstra acest lucru. Am reușit să punem la dispoziția autorităților competente toate documentațiile tehnice și medicale privitoare la invențiile pe care le-am brevetat. Alături de mine, au lucrat o echipă întreagă de specialiști și marele ing. Ion Tomescu, cel care a fost un geniu în electronica aplicată și aeronautică, considerat primul om după Henri Coandă, și care el însuși este autorul unor brevete și invenții recunoscute internațional, printre care și GPS-ul pentru aviație, al cărui drept de proprietate intelectuală îi aparține.

Rezultatul este că am obținut brevet de invenție, alături de ing. Ion Tomescu, pentru un sistem medical omologat și recunoscut ca atare, ce are performanțe deosebite. Este vorba de sistemul medical MAFG 03.01 (Medical Application of Function Generator), înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și omologat cu certificat CE de către Oficiul de Tehnică Medicală din cadrul Ministerului Sănătății, ca aparat medical. Brevetul este recunoscut de România, dar și de UE, de statul Israel și Mexic. Acest sistem medical este destinat detectării cauzelor și concauzelor generate de prezența în corpul uman a diverselor microorganisme care generează diverse afecțiuni de cele mai multe ori cu tendințe degenerative pentru organismul uman. Sistemul diagnostichează afecțiuni generate de microorganismele detectate și realizează dovezi scriptice de prezență a acestora în corpul pacientului.

Cele mai frecvente boli cronice tratate și vindecate prin acest sistem medical sunt: scleroza multiplă și scleroza laterală amiotrofică, encefalomielita mialgică, bolile autoimune, infecțiile cronice, alergiile, oboseala cronică, astmul bronșic, neurofibromialgiile, artritele și artrozele, neuroboreliozele (sindromul Lyme), bolile endocrino-metabolice, infertilitatea și cardiomiopatiile. Anumite patologii sunt generate de prezența anumitor microorganisme care nu prezintă perete celular (cell wall deficient), ca atare nu pot fi dezintegrate cu antibiotice.

 

– Cum ați ales clinica Infrafit pentru colaborarea din România?

În România, la această clinică am găsit deschiderea și înțelegerea imediată pentru ceea ce fac eu prin munca mea. Fondatoarea acestei clinici, Raluca Iliescu, este pacienta mea, ea însăși cu ani în urmă fiind diagnosticată și tratată de mine de o afecțiune pe care medicina clasică o considera incurabilă. Avem o abordare comună, și anume de a oferi șansa la sănătate și la viață într-o manieră non-invazivă și non-toxică, și de a sprijini și educa pacientul în asumarea responsabilității pentru sănătatea proprie și în abordarea unei existențe fără boală și fără durere inutilă.

 

Centrul Infrafit – Detox și Biomedicină

Str. Icoanei, nr. 40, București

Program zilnic, inclusiv în weekend: 06:00 – 00:00

Contact: 0754 890 153

www.infrafit.ro

 

Galerie Foto