HELP FOOD – Bun pentru tine, bun pentru sănătatea ta

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-05-2017

în: Beauty

Tinerețe fără bătrânețe și viață îndelungată – Help Food este soluția. Conceptul Help Food a fost creat de nutriționiști și oameni pasionați de viața trăită frumos, cu scopul de a oferi o alternativă alimentară sănătoasă într-o lume invadată de produse non-nutritive. Experiența de 24 de ani în domeniul culinar, pentru cele mai sofisticate gusturi, spune multe despre standardele înalte oferite de Help Food.

Pentru că noi suntem conștienți de importanța alimentației asupra calității vieții și pentru că ne pasă, am făcut echipă cu cei mai buni nutriționiști și bucătari ce respectă cu rigurozitate principiile de bază ale preparării corecte a alimentelor, astfel încât să se păstreze macro și micro nutrienții în proporții cât mai mari. Pornind de la nevoile zilnice ale fiecăruia dintre noi, am elaborat meniuri gustoase și hrănitoare pentru fiecare, perfect echilibrate în nutrienții necesari, astfel încât să te bucuri din plin de o formă fizică perfectă, dar și de un nivel de energie optim și constant. Cu Help Food vei păși într-un univers culinar ce combină într-un mod inedit aromele preparatelor internaționale cu beneficiile vindecătoare ale alimentelor. Varietatea preparatelor noastre îți garantează zi de zi noutăți surprinzătoare, timp îndelungat, așa încât să nu te plictisești niciodată de experiența Help Food.

Meniurile dezvoltate de Help Food acoperă o arie vastă de necesități și gusturi. Astfel, Meniul Wellness se adresează persoanelor care își doresc să se mențină în formă, să slăbească și să se bucure de energie optimă. Acesta cuprinde cinci mese complete: mic dejun-gustare-prânz-gustare-cină, fiind structurat în trepte diferite din punct de vedere caloric: 1.000 kcal, 1.300 kcal, 1.600 kcal, 2.000 kcal și 2.500 kcal.

Meniul Office conține trei mese din Meniul Wellness (prânz-gustare-cină) și este structurat pe trepte diferite din punct de vedere caloric: 1.000 kcal, 1.300 kcal, 1.600 kcal, 2.000 kcal și 2.500 kcal. Valoarea nutrițională reprezintă 60-70% din totalul meniului Wellness.

Meniul Vegetarian se adresează atât persoanelor care au ales ca stil de viață renunțarea la produsele de origine animală, cât și celor ce își doresc să experimenteze un altfel de meniu. Nutriționiștii noștri au echilibrat perfect balanța de proteine, minerale și vitamine, astfel încât să nu dezvolți carențe nutriționale.

Pentru că există, indiscutabil, o importanță covârșitoare a alimentației în obținerea performanței de orice natură, Help Food a dezvoltat un meniu special, dedicat sportivilor, care să aducă plusvaloare în competiții. Așadar, Meniul Sportiv îmbină toate necesitățile unei persoane pasionate de sport amator sau de performanță: definirea musculaturii, modificarea procentului de grăsime, creșterea performanței și a randamentului, a nivelului de energie și rezistență.

Cu Meniul Personalizat, Help Food bate la ușa sănătății tale, te consiliază și te ajută să identifici cele mai bune soluții împreună cu o echipă de nutriționiști coordonată de Luiza Roman, în adoptarea unui stil de viață sănătos, care să se plieze pe nevoile tale zilnice.

Meniul de Detoxifiere ajută la purificarea organismului, îi dă un restart și un boost de energie. Am optat pentru două tipuri de detoxifiere: Light Detox se bazează pe sucuri proaspete de fructe și legume, supe cremă și salate, toate gândite pentru a-ți restabili energia și a-ți curăța organismul de toxine. Cel de-al doilea tip de detox este Strong Detox: presupune consumarea de sucuri proaspete, în combinații special create de nutriționistul nostru și personalizate ținând seama de profilul tău metabolic. Folosind cele mai proaspete fructe și legume, sucurile noastre naturale îți oferă zilnic necesarul de vitamine și minerale, crescându-ți nivelul de energie, de bună dispoziție, dar și de sănătate, prin debarasarea de elementele nocive corpului tău.

De experiența Help Food s-au bucurat și se bucură în continuare atât personalități din lumea mondenă, cât și figuri marcante din lumea sportului. Calitatea și prospețimea ingredientelor, cunoștințele și talentul bucătarilor și nutriționiștilor garantează o experiență culinară și nutrițională de calitate, pe care îți dorești să o repeți la nesfârșit.

Help Food înseamnă sănătate, energie, performanță, calitate, standarde înalte și gust!

www.helpfood.ro

Galerie Foto