Distinto Couture a lansat colecția Sergio Rossi primăvară-vară 2019

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-05-2019

în: It happened

Magazinul Distinto Couture a lansat colecția Sergio Rossi primăvară-vară 2019, iar invitații prezenți la eveniment s-au bucurat de atmosfera glamour a anilor ’80, care stă la baza noilor creații ale celebrului brand italian. Modelele de pantofi sr1 și sr Milano, două puncte de reper ale stilului Sergio Rossi, sunt de data aceasta îmbogățite cu noi funcționalități care permit femeii moderne, aflate mereu în mișcare, să poarte Sergio Rossi de dimineața până seara, având acel aer „effortless”, atât de dorit în moda ultimilor ani.

Colecția primăvară-vară 2019 are la bază două idei principale: funcționalitatea și distracția. Noii pantofi cu talpă plată, dar și cei cu toc mediu sau înalt, se caracterizează prin linii inovatoare și sunt disponibili într-o paletă de culori care alternează nuanțele alb-negru cu nuanțe excentrice, cum ar fi rozul fucsia. Materialele noi strălucitoare sau printurile neașteptate sunt semnăturile atitudinii hyper-glam a anilor ’80.

Logoul Sergio Rossi se află acum în centrul atenției, modelele sr Icon cu talpă plată sau cu toc fiind cele mai relevante pentru noul stil. Inspirat de istoria brandului, logoul a devenit acum un semn distinctiv care definește feminitatea. Fiecare detaliu al creațiilor înglobează ADN-ul mărcii, iar semnul distinctiv Sergio Rossi se transformă într-o atitudine.

Prin această nouă colecție, brandul italian păstrează povestea eleganței subtile și sofisticate a femeii Sergio Rossi și a feminității sale înnăscute.