Jack Daniel’s: Aniversare de 150 de ani

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-10-2016

în: It happened

Jack Daniel’s a celebrat 150 de ani de distilerie, tradiție și autenticitate

 

Într-o atmosferă exclusivistă dedicată pasiunii și valorilor care se păstrează în timp, Jack Daniel’s a celebrat 150 de ani de distilerie. Evenimentul a avut loc într-un monument istoric din centrul Capitalei și a adus în lumina reflectoarelor exprimări autentice ale gustului, sunetului și meșteșugului autohton, iar decorul rafinat a fost completat de ținute elegante și de o atmosferă boemă.

Aniversarea a 150 de ani de distilerie Jack Daniel’s a marcat și o premieră: lutierul Silvian Rusu crează pentru Alexandru Tomescu o vioară, din lemnul maturat jumătate de an în whiskey Jack Daniel’s, pentru a descoperi, pentru prima dată în lume, sunetul Jack. 

recital-alexandru-tomescu

Invitați la un eveniment de inaugurare a Jack’s Pastrami Bar, cei 150 de invitați – vedete, oameni de business, artiști, bloggeri și jurnaliști – nu au știut că acest moment reprezenta, de fapt, începutul unui șir de experiențe dedicate pasiunii și autenticității. După ușile închise aveau să-i întâlnească pe cei care au onorat campania aniversară a Jack Daniel’s prin talentul și arta lor: violonistul Alexandru Tomescu, fotograful Alexandru Gâlmeanu, meșterul Răzvan Supuran şi Vlad Tauşance, Grimus și Mr. Jurjak.

foa

Cosmin Tudoran a fost printre invitații care au fost curioși să afle secretul sandvișului preparat de Chef FOA la Jack’s Pastrami Bar. Puțini știu, însă, că rețeta originală a fost introdusă în America de imigranți evrei din România și Basarabia, în jurul anului 1872. Influencerul Ana Morodan, designerul Andra Andreescu şi Amalia Năstase au descoperit Calea Victoriei de odinioară prin perspectiva fotografică a lui Alexandru Gâlmeanu care i-a surprins pe invitați cu o călătorie spontană în „Bucureștiul – Then and Now”. În cinstea tradiției păstrate în timp, Răzvan Supuran a demonstrat ce înseamnă măiestria meșteșugului neatins de tehnologie, dezvăluind secretul tiparului de acum 150 de ani, iar invitații nu s-au ferit să-și testeze îndemânarea.

chef-foa

„Everyday we make it, we’ll make it the best we can” este promisiunea pe care Jack o respectă prin fiecare sticlă de whiskey făcută în Lynchburg.

Galerie Foto