Exclusive City Center Apartments by Nusco

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-08-2016

în: It happened

Rooftop VIP Party pe terasa ansamblului rezidențial Premio –  Exclusive City Center Apartments by Nusco

 Premio intrare 

Grupul imobiliar Nusco a dat startul calendarului social și de business al Bucureștiului printr-o petrecere exclusivistă pe terasa PREMIO – Exclusive City Center Apartments, noul proiect rezidențial dezvoltat de grupul Italian pe Strada Luca Stroici nr. 13 din Centrul Capitalei.

“Prosecco Summer Nights” – astfel s-a numit petrecerea exclusivistă organizată de Crosspoint Real Estate în parteneriat cu Zenonni su Misura la finalizarea proiectului rezidențial PREMIO – Exclusive City Center Apartments, semnat de NUSCO Imobiliara. Peste 250 de oameni de afaceri, antreprenori, reprezentanți ai mediului de business, persoane publice si VIP au participat la evenimentul care a avut loc pe terasa penthouse-ului cu grădină privată și Jacuzzi în aer liber .

Premio Party (3)

Premio_foto atmosfera (3)

Elementul central de atracție al ansamblului rezidential PREMIO, un penthouse unic în centrul Bucureștiului, a fost locația de desfășurare a evenimentului. Apartamentul de peste 800 mp este dispus pe ultimele două niveluri ale ansamblului rezidențial și are o priveliște spectaculoasă deasupra zonei Batiștei și a Cartierului Armenesc. Invitații la eveniment au putut admira terasa de peste 400 mp a apartamentului, care este amenajată ca o oază privată de natură și dispune de propriul  Jacuzzi în aer liber.

Un ansamblu rezidențial exclusivist, cu doar 32 apartamente în total, majoritatea de 3 și 4 camere, PREMIO – Exclusive City Center Apartments redefinește conceptul locuirii în centrul Bucurestiului. Un stil de viață rafinat, într-un ansamblu rezidențial de lux în care fiecare element de construcție și design a fost atent selecționat din vârfurile de gamă ale celor mai renumiți furnizori internaționali  – acestea sunt câteva dintre elementele principale ce definesc proiectul PREMIO.

Premio Party (2)

Premio_foto atmosfera (1)

Premio_foto atmosfera (2)

www.grupnusco.ro