Noile tehnologii Miele

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-10-2016

în: It happened

Miele încorporează pentru prima dată un uscător în mașinile de spălat rufe 

 Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial a prezentat, în premieră, la IFA 2016, noi produse cu funcții exclusive, printre care: prima mașină de spălat rufe cu uscător încorporat și dozare automată a detergentului, o gamă de aspiratoare fără sac, cu performanțe de curățare excelente și noua gamă de mașini de spălat complet modernizate și echipate.

modelul-wt1

 Pentru gama de mașini de spălat rufe cu uscătoare, Miele a utilizat platforma IMB cu scopul de a demonstra cum au fost proiectate produsele. Cu noile modele, până la 5 kg de rufe pot fi spălate și uscate fără a mai fi necesară scoaterea hainelor între cele două cicluri de funcționare. Acest lucru corespunde unei încărcări casnice uzuale. În același timp, noul model WT1 de la Miele are toate caracteristicile prin care mașinile de spălat și uscătoarele Miele din gamele W1 și T1 s-au diferențiat de competiție – inclusiv sistemul în două faze TwinDos de distribuire automată a detergenților lichizi. „Nicio altă mașină de spălat cu uscător de pe piață nu distribuie automat detergentul și cu siguranță nu în combinație cu cel mai scurt program de spălare”, explică Frank Jüttner, Managing Director al filialei germane de vânzări din cadrul companiei Miele.

 

 Vizitatorii de la târgul IFA din acest an au putut găsi la standul Miele peste 400 de aparate electrocasnice expuse pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați. Peste 250 de consultanți, reprezentanți de vânzări și personal backoffice au fost la dispoziția clienților. Numerele de acrobație și spectacolele de pe scena principală și din zona de expoziție, precum și laboratorul de chimie Miele au creat atmosfera ideală pentru prezentările interesante de produse. De asemenea, Miele Café a găzduit în jur de 250 de locuri pentru partenerii care s-au putut întâlni pentru a discuta afaceri sau pentru a obține informații.

www.miele.ro