Bulgari a dezvăluit Jubilee Emerald Garden

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-05-2022

în: JewelsNews

Bulgari

Sărbătorirea jubileului de platină ale Reginei este o ocazie unică pentru Majestatea Sa și pentru lumea care a fost martoră parcursul ei ca monarh deceniu după deceniu timp de șapte la rând. Pentru a contribui la această celebrare, Bulgari a dezvăluit Jubilee Emerald Garden. Bijutierul de lux italian onorează monarhul britanic cu un cadou strălucitor care se potrivește Reginei secolului. Tiara este un omagiu excelent care a fost creat în mai mult de 1.500 de ore de către un maestru artizan și o echipă de cinci bijutieri.

Bulgari

 

 

Bijuteria este împodobită cu smaralde și diamante, fixate în platină. Smaraldul, o piatră zambiană de 63,44 carate, este sculptat cu o floare de lotus înflorită și este punctul culminant al tiarei. Jubilee Emerald Garden este o bijuterie versatilă, aceasta putând fi purtată nu numai pe post de tiară, ci ca un colier.

„Această creație reprezintă un omagiu pentru Jubileul de platină al Reginei Elisabeta. Am fost inspirată de Regină, care este o femeie puternică și o icoană a vremurilor noastre , dar și de admirația ei istorică pentru smaralde, pentru a crea o piesă centrată în jurul acestui smarald sculptat izbitor, care prezintă măiestria brandului”, explică Lucia Silvestri, director creativ la Bulgari.

Bulgari

 

Nicola Bulgari, vicepreședintele mărcii și descendentul direct al fondatorului, a explicat: „Aceeași bijuterie ar putea fi purtată atât la un picnic, cât și la un bal măreț”. Nu există un picnic suficient de mare pentru a etala o piatră zambiană de 63,44 de carate, dar când vine vorba de Casa Regală, nu putem fi prea siguri. Am putea fi martorii unei zile în care regina își etalează diadema cu smarald în timp ce se joacă cu corgi-ul pe căruciorul ei elegant.

Între timp, printre cele mai accesibile obiecte care onorează Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, Mattel a dezvăluit o ediție limitată de păpuși Barbie Regina Elisabeta a II-a pentru a marca acest eveniment unic.