Fendi Casa dezvăluie primul magazin în Milano

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-04-2022

în: Art & Design

Fendi Casa

Fendi este gata să consolideze proiectul de design cu ADN-ul său emblematic și dezvăluie primul său magazin emblematic Fendi Casa în Milano. Orașul și locația din clădirea situată în Piazza della Scala au fost selectate în mod special datorită reputației internaționale a orașului ca fiind o intersecție pentru modă și design.

Fendi Casa

Proiectul a început anul trecut ca un parteneriat comun între Design Holding și casa de lux italiană, controlată în comun de Investindustrial și The Carlyle Group. În echipă, au creat Fashion Furniture Design (FF Design) pentru a dezvolta afacerea Fendi Casa.

Serge Brunschiwg, CEO Fendi, a declarat că proiectul de design interior unifică codurile emblematice Fendi și ADN-ul  într-un spațiu elegant și monumental. „Suntem entuziasmați de marile sinergii create cu Design Holding  în primele luni ale anului 2022 și așteptăm cu nerăbdare deschiderea magazinelor din Miami și Shanghai care vor avea loc în viitorul apropiat”, a spus Brunschiwg.

Fendi Casa

De asemenea, CEO-ul FF Design Alberto Da Passano a declarat că în prezent este în curs de desfășurare un plan de deschidere a altor 40 de magazine Fendi Casa în următorii trei ani. Brandul de lux caută locații exclusiviste în New York și Dubai, acestea fiind magazinele sale prioritare.

Boutique Fendi Casa

Cu o suprafață de 7.560 de metri pătrați, Casa Fendi nu se află departe de magazinele Fendi din galeria comercială de lux Galleria Vittorio Emanuele II și din Via Montenapoleone. Cele 13 ferestre mari și intrarea reprezintă viziunea Fendi despre zonele de locuit, de luat masa, de dormit și zonele din aer liber.

Fendi Casa

Șase piese artizanale din colecția KOMPA, care a fost prezentată pentru prima dată la Design Miami 2021 împodobesc ferestrele spațiului. Realizată de fondatorul studioului de design din Botswana și directorii artistici ai Fendi, colecția explorează tehnici de artizanat tradiționale care conectează trecutul cu viitorul.

În interiorul magazinului te poți bucura de o experiență captivantă care face referiri la istoricul Palazzo della Civiltà Italiana din Roma, folosit acum ca sediu Fendi.

Fendi Casa

Magazinul prestigios cu două etaje este plin cu mobilier uimitor de la nouă designeri de renume mondial precum Piero Lissoni, Cristina Celestino, Toan Nguyen și atelier oï. CEO-ul FF Design, Da Passano, a dezvăluit că brandul va continua să lucreze cu designeri care adaugă o abordare eclectică colecțiilor Fendi Casa.

Energy Expo 10-13 octombrie