Gucci dezvăluie bijuterii prețioase în timpul Paris Haute Couture

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-01-2023

în: Jewels

Gucci

Paris Haute Couture este în plină desfășurare, iar noi am putut admira lansarea unora dintre cele mai prețioase colecții de bijuterii. Săptămâna aceasta, Gucci a dezvăluit o selecție exclusivă de piese noi pentru colecția sa de bijuterii Hortus Deliciarum.

Gucci

Această colecție, care în latină înseamnă „Grădina deliciilor”, este o colecție care îmbină în mod continuu istoria luxuriantă de design a Casei Gucci cu pietre unice în nuanțe regale de rubelit, ametist și smarald, precum și diamant, coliere, cercei și brățări împodobite cu motive romane, pentru a surprinde esența povestirii în Haute Joaillerie.

Gucci

Cele mai recente bijuterii includ o gamă de coliere, brățări, cercei și inele, reprezentând diferite teme de design în cadrul Gucci – de la lumea naturală și regnul animal până la utopii exotice și magice. Aderând la estetica actuală a colecției de pietre multicolore dramatice înconjurate de cascade de diamante dansante, noile piese continuă să scrie povestea colecției Hortus Deliciarum de la Gucci.