John Richmond și Shiba Inu lansează o colecție bazată pe NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-03-2022

în: Fashion

John Richmond

Lumea NFT-urilor și a modei se intersectează din nou! Vorbim despre cea mai recentă colaborare a lui John Richmond cu criptomoneda descentralizată Shiba Inu pentru lansarea unei colecții de modă unice în acest fel, bazată pe NFT.

Denumită John Richmond x Shib, colecția va include 10.000 de jetoane nefungibile, care vor fi introduse în al doilea trimestru al anului 2022. Aceasta este, de asemenea, prima dată când un brand internațional de modă și o criptomonedă intră într-un parteneriat care poate provoca un mare impact asupra industriei modei și a lumii digitale deopotrivă.

Ținutele NFT vor fi prezentate în timpul Săptămânii Modei de la Milano, în septembrie, la John Richmond x Shiba Fashion Show. Evenimentul intitulat „Legends Live Forever” va avea loc în perioada 20-26 septembrie și va prezenta o odă modei atemporale, cum nu s-a mai văzut până acum.

Imediat după lansare, colecția va fi disponibilă și în magazinele John Richmond Worldwide, în magazinele internaționale emblematice din Milano și Shanghai, precum și pe johnrichmond.com.

Asemenea lui John Richmond, și alte branduri sunt interesate de colaborări luxoase între modă și NFT. Săptămâna trecută, Plein Sport a introdus prima lansarea a unor adidași în iterații NFT, în timp ce Nigo și-a lansat prima capsulă în ediție limitată pentru Kenzo ca ediție NFT.