Alege Body Art Wellness Club, alege sănătatea și starea de bine (P)

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-05-2023

în: News & Features

Body Art Wellness Club îți propune să accepți provocarea ca de acum înainte să arăți și să te simți bine. Tu faci primul pas, iar antrenori cu experiență și specialiști în wellness și nutriție te ajută să ai un corp tonifiat, un tonus de invidiat și să te simți plin de energie. De la clase de fitness și aerobic la piscină, saună salină sau hammam, clubul oferă sesiuni de antrenament complet, dar și zone de relaxare. Aici totul este dezvoltat în jurul conceptului de sănătate și a stării de bine.

Antrenează-te alături de experți în fitness, wellness și nutriție

La Body Art Wellness Club, toți antrenorii sunt acreditați, au studii de specialitate și o experiență considerabilă. Printre ei sunt numeroși sportivi de performanță, câștigători de numeroase competiții sportive naționale sau internaționale.

Un antrenor personal te îndrumă în alegerea celui mai potrivit program pentru nevoile tale, se asigură că efectuezi exercițiile corect, în deplină siguranță și că nu îți pierzi motivația pentru a obține rezultate concrete în cel mai scurt timp posibil. În timp, alături de un antrenor personal deprinzi rutina exercițiilor.

Centru de fitness și SPA modern, cu multiple facilități

Sportul și relaxarea sunt elementele cheie ale unei vieții sănătoase și echilibrate. Body Art Wellness Club vine în întâmpinarea acestor nevoi și îmbină în mod armonios pasiunea pentru sport cu cea pentru relaxare și starea de bine.

Aerobic, fitness, indoor cycling sau înot pot fi facute la cele mai înalte standarde de performanță, dar și în condiții complete de igienă și siguranță. Clubul dispune de un sistem modern de ventilaţie cu aport de aer proaspăt, soluția optimă pentru un microclimat sănătos și plăcut unde căldura în exces, umiditatea, dioxidul de carbon și mirosurile sunt eliminate în mod eficient.

 

Body Art Wellness Club este un centru de fitness și wellness modern, dotat cu echipamente și aparatură de top, unde antrenori cu experiență pot îndruma de la începători până la avansați. Fie că ești un împătimit al sportului, fie că preferi un antrenament moderat ca intensitate, cu siguranță, centrul SPA te va încânta. Jacuzzi, saună uscată salină, hammam, duș scoțian, duș emoțional, fântâna de gheață, toate aceste facilități reprezintă un adevărat răsfăț după un antrenament sau o zi lungă de muncă.

Fitness

Sala de fitness are o suprafaţă de aproximativ 400 mp și are o zonă de cardio, o zonă de greutăţi libere, o zonă multifuncţională cu aparatură modernă, un studioul de personal training, o zonă de cabluri şi posturi fixe.

Aerobic

Suprafaţa sălii de aerobic este de peste 120 mp și sunt disponibile 13 tipuri de clase care includ de la antrenamente de intensitate mare la Yogalates sau Safe Pilates.

Cycling

Cycling-ul îmbină antrenamentul cardio cu cel de forţă. Este un program relativ uşor de urmat și este preferat de toate categoriilor de vârstă.

Piscină

Piscina interioară este destinată atât sesiunilor de înot sportiv, cât şi celor de relaxare, are un decor modern cu accente luxury și oferă spații de relaxare precum jacuzzi și șezlonguri.

SPA

Jacuzzi, saună salină, hammam, duș emoțional, fântâna de gheață sau dușul scoțian transformă vizita la SPA într-o experiență exclusivistă care îți oferă relaxarea și revigorarea de care ai nevoie.

Contact Body Art Wellness Club

Şoseaua Vitan – Bârzeşti, Nr.7D-7E, 042121, Sector 4 – Bucureşti.

Telefon: 031.106.11.60 / 0731.111.113

E-mail: contact@body-art.ro

Website: https://www.body-art.ro/

Facebook: http://www.facebook.com/BodyArtWellnessClub

Instagram: https://www.instagram.com/bodyartwellnessclub/