Palatul Noblesse – Lifestyle Palace organizează Noble Drinks Fair

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-10-2016

în: News

Noble Drinks Fair – Evenimente de networking și degustare de băuturi rafinate la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

 

 În perioada 13 – 15 octombrie, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace vă invită la Noble Drinks Fair & Networking Events unde, în fiecare seară în intervalul orar 18:00 – 22:00, vă puteți bucura de băuturi fine și gustări deosebite.

 Vă propunem să experimentați un mediu intim și nobil pentru degustări, networking de calitate și să profitați de posibilitatea achiziționării de produse în ediții limitate în cadrul Noble Drinks Fair & Networking Events, eveniment destinat iubitorilor de băuturi fine și produselor conexe ce caracterizează un stil de viață rafinat.

 Vizitatorii sunt așteptați în fiecare seară începând cu ora 18:00 în atmosfera elegantă a Palatului Noblesse-Lifestyle Palace, în note de jazz&blues live, oferind cadrul perfect pentru a descoperi gusturi și arome alese și pentru a îmbina experiența degustării unor băuturi rafinate cu evenimente de networking la care sunt așteptate persoane aparținând comunităților de business. În plus Noble Drinks Fair & Networking Events oferă participanților posibilitatea de a se bucura de o expoziție cu vânzare de produse variate, împreună cu posibilitatea de a intra în contact cu importanți jucători din industrie.

afis-noble-drinks-fair-networking-events

 Pentru tot mai multe persoane din acest segment, una dintre plăcerile vieții include și posibilitatea de a aprecia o băutură fină, astfel că, într-una dintre camerele selecte ale Palatului Noblesse, domnul Sergiu Nedelea, Ambasador al târgului și unul dintre cei mai cunoscuți somelieri din România, va evidenția calitatea produselor și reputația brand-urilor prezente.

 Accesul la târg se va face pe bază de bilete iar prețul unui bilet este de 150 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achiziționa de la intrarea Palatului Noblesse sau din rețeaua www.iabilet.ro

 Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, inițiativa antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

www.palatulnoblesse.ro 

https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro