Silhouette Medical Beauty a lansat o clinică ce îmbină sănătatea și frumusețea

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-04-2022

în: Beauty

Silhouette Medical Beauty

Silhouette Medical Beauty a lansat în România un sistem integrat de servicii medicale și tehnologii de ultimă generație, cu scopul de a oferi soluții complete pentru sănătatea și frumusețea pacienților.

Mizând pe o abordare multidisciplinară completă, echipa clinicilor Silhouette este alcătuită din medici dermatologi, chirurgi plasticieni, generaliști, endocrinologi, nutriționiști, ginecologi, geriatrii, experți beauty și kinetoterapeuți. Astfel, prin diversitatea serviciilor oferite, Silhouette Medical Beauty devine o fuziune perfectă între sănătate și frumusețe.

Silhouette Medical Beauty

“Frumusețea noastră se oglindește de la interior spre exterior. Adevărata frumusețe are mai multe dimensiuni și, tocmai de aceea, are nevoie de o abordare holistică. Silhouette abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar, complet, cu focus pe nevoile exclusive ale pacientului și adaptat stilului său de viață. Ești frumos la exterior când ești bine și în interior. Tocmai de aceea am format la Silhouette Medical Beauty o echipă multidisciplinară ce acoperă nevoile complexe ale oricărui pacient, fiecare medic și expert beauty acționând alături de pacient pentru a descoperi sănătatea și frumusețea autentică prin prevenție și tratamente personalizate”, declară Diana Baicu, Business Advisor Silhouette Medical Beauty.

Silhouette Medical Beauty

În cei peste 20 ani de activitate, clinicile Silhouette au fost permanent recunoscute ca având cele mai noi tehnologii din industria de frumusețe profesională, utilizate, în beneficiul clienților, de cosmeticiene și terapeuți cu experiență semnificativă.

Silhouette Medical Beauty ridică semnătura brandului la un nou nivel, de această dată cu o selecție optimă a celor mai noi și avansate tehnologii la nivel internațional. Medicii chirurgi plasticieni și medicii dermatologi din echipa clinicii oferă soluții personalizate pentru o gamă extinsă de nevoi de înfrumusețare: dermato-estetică (antirid, stimulare colagen, acnee, pete pigmentare, augmentare buze, îngrijire piele gât/ decolteu/mâini), față (ProAge, peeling, lifting, remodelare facială), corp (remodelare, slăbire, anticelulită, antivergeturi, fermitate, epilare, drenaj), consultații (medicină generală, dermatologie, endocrinologie, geriatrie, ginecologie, nutriție, psihologie.

Silhouette Medical Beauty

Printre tehnologiile de top disponibile se numără Thermage, Laser PICO, Laser Fotona, Spectro Check, LPG Alliance, Criolipoliza CLATUU Alpha, Ultraformer 3, Dermafrac, Aquapure, Cronosderm, Dermia, SoUp, Stardust, precum și protocoale ale brandurilor de top Babor, Guinot, Academie Scientifique de Beaute Paris, Universkin.

Cele două clinici Silhouette se află în București pe Bd. Regina Maria 14 (Silhouette Medical Beauty Unirii) și Calea Dorobanți 200 (Silhouette Medical Beauty Dorobanți).