Indiba, tratamentul marilor vedete, a fost lansat în România

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-10-2022

în: Beauty

Indiba

Indiba, liderul în tehnologia de radiofrecvență, a intrat pe piața din România, în premieră, la Silhouette Medical Beauty, aducând cea mai nouă soluție estetică neinvazivă pe bază de radiofrecvență monopolară capacitiv-rezistivă.

Indiba are la bază cele mai multe studii științifice de siguranță și eficiență, peste 500 de studii realizate pe acest tip de tehnologie, și este tratamentul neinvaziv urmat de mari celebrități internaționale, de la Eva Mendez, Kate Winslet, Jennifer Aniston, Cate Blanchett, Regina Letiția a Spaniei, până la Lionel Messi și fotbaliști ai clubului FC Barcelona, tehnologia fiind utilizată și în procedurile de recuperare musculară a sportivilor de performanță.

Indiba

Tehnologia de radiofrecvență monopolară folosită de Indiba favorizează sinteza colagenului, a elastinei, și stimulează fuxul sanguin. În acest mod, ajută la îmbunătățirea considerabilă a aspectului estetic al pacientului, fiind aplicată pentru rejuvenare facială și corporală, cu efect antirid, lifting, tonifiere, conturare corporală, reducerea celulitei, precum și în tratamente SPA, fiind tehnologia de radiofrecvență cea mai relaxantă și comodă de pe piață.

Indiba

Indiba a fost lansată la Silhouette Medical Beauty în prezența chirurgului estetician spaniol Carlos Penaloza Pena, care a prezentat beneficiile tehnologiei invitaților evenimentului, medici  și esteticieni, celebrități, influenceri și jurnaliști.

Indiba

”Noi avem mereu grijă ca la Silhouette Medical Beauty să alegem tehnologiile care oferă rezultate cu aspect natural și care să fie studiate, sigure și cu eficiență dovedită științific. Indiba are la bază cele mai multe studii pentru o astfel de tehnologie. Este ideală pentru persoanele care vor rezultate sigure, armonioase, neinvazive și, mai ales, relaxante, pentru că, spre deosebire de alte aparate pe bază de radiofrecvență, Indiba nu oferă disconfort de niciun fel. Avem, așadar, sprijin din partea științei, rezultate armonioase și feedback pozitiv din partea pacienților”, a declarat Ina Șoșoacă, Director Medical Silhouette Medical Beauty, Medic Primar Dermatolog, Doctor în științe medicale și Trainer internațional.

Indiba

INDIBA® este lider mondial în domeniul radiofrecvenței, având peste 30.000 de dispozitive în clinici și saloane de frumusețe din întreaga lume.

”Indiba este o tehnologie celebră prezentă în peste 60 de țări din lume, care are foarte multe aplicații în medicina estetică și ne permite să obținem efecte spectaculoase în îmbunătățirea calității pielii, antiaging, în tratamentul scalpului, dacă vorbim de căderea părului, precum și în ginecologie, pentru rejuvenare vaginală. Sunt tratamente dintre cele mai performante la momentul actual pe piață și ne bucurăm că Top Line a adus în România, în premieră, Indiba, la Silhouette Medical Beauty”, declarat Diana Baicu, director Top Line România.

Indiba

Indiba a fost premiată la nivel internațional cu medalii de aur, la Expoziția Internațională de Invenții de la Geneva sau Madrid, precum și cu distincții pentru design și eficiență în domeniul esteticii.

Energy Expo 10-13 octombrie